North Marmara Motorway Gebze Izmit Stage Åbner på lørdag

North Marmara Motorway Gebze Izmit Stage Åbner på lørdag
North Marmara Motorway Gebze Izmit Stage Åbner på lørdag

Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu erklærede, at sektionen mellem Gebze-Izmit Junction på den nordlige Marmara-motorvej, som yderligere vil styrke denne position i Istanbul, som er den vigtigste korridor for transport og handel mellem Asien og Europa, åbnes med en ceremoni, hvor præsident Erdoğan vil deltage med en videokonference lørdag. Minister Karaismailoğlu sagde: "Vi sparer i alt 595 millioner TL om året med den del af vores projekt, vi åbner."


Sektionen af ​​den 400 km nordlige Marmara-motorvej mellem Gebze-Izmit Junction åbnes af ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu lørdag den 19. september med en ceremoni med deltagelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan med en videokonference. Efter åbningsceremonien begynder Sevindikli Junction og TEM Izmit-1 Junction at betjene køretøjstrafikken kl. 23.59.

Minister Karaismailoğlu erklærede, at de havde til formål at reducere Istanbuls trafikbelastning på den internationale vejrute med Northern Marmara Motorway Project og 6 forskellige segmenter blev indtil videre taget i brug.

Karaismailoğlu erklærede, at de vil åbne sektionen mellem Gebze-Izmit Junction med en samlet længde på 43,3 kilometer, 14,1 kilometer af hovedvejen og 57,4 kilometer af forbindelsesvejen mellem Kurtköy-Akyazı lørdag og sagde: "Således åbnede sektionen af ​​den nordlige Marmara-motorvej for trafik. Det vil have nået 321,2 kilometer. Det vigtigste kriterium for os er, at vores borgere kan rejse sikkert og komfortabelt. ”Måtte vores vej allerede være gunstig,” sagde han.

Der oprettes en ny alternativ måde

Minister Karaismailoğlu understregede, at den nordlige Marmara-motorvej er af stor betydning med hensyn til at reducere trafiktætheden i byen og på de eksisterende bosporusbroer og sikre transitpassage af køretøjer uden at komme ind i bytrafik og understregede, at takket være de åbnede dele af projektet er der allerede opnået betydelig lettelse i bytrafikken i Istanbul.

Karaismailoğlu sagde: ”Med åbningen af ​​Gebze-İzmit Junction for trafik vil der blive skabt et hurtigt, sikkert og behageligt nyt transportalternativ til den eksisterende TEM Highway og D-100 Highway, som er udsat for høj trafikmængde mellem Istanbul og Kocaeli. Køretøjer, der kommer fra Istanbul ved hjælp af den nordlige Marmara-motorvej, vil være forbundet med Izmit og Izmit-Kandıra State Road i Çayırköy og til TEM Istanbul-Ankara Highway mellem Kandıra og East İzmit kryds i den nuværende TEM Highway. " han snakkede.

595 millioner Lira gemmes med projektet

Minister Karaismailoğlu sagde, at den nordlige Marmara-motorvej vil slutte sig til Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Highway, inklusive Çanakkale Bridge fra 1915, og Istanbul-İzmir Highway, der integrerer den nordlige Marmara-region og South Marmara-regionen i transportsystemet i det vestlige Anatolien. fortalte. Karaismailoğlu erklærede også, at transporten fra Istanbul til provinserne Kocaeli og Sakarya, hvor der er tætte industri- og industriområder, vil være lettere sagt: ”Afsnittet Gebze-Izmit Junction giver en uafbrudt trafikstrøm på Gebze-Izmit-ruten over den nordlige Marmara Highway, 270 millioner TL mellem Gebze-Izmit fra tid til brændstof. 317 millioner TL sparer i alt 8 millioner TL årligt, 595 millioner TL fra mindre emissioner. Med investeringen vil vi forhindre trafikpropper fra Istanbul til Kocaeli, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer