New Sandero, New Sandero Stepway og New Logan fra Dacia

New Sandero, New Sandero Stepway og New Logan fra Dacia
New Sandero, New Sandero Stepway og New Logan fra Dacia

Dacia har fuldstændigt fornyet sin tredje generation af Sandero, Sandero Stepway og Logan og dens ikoniske bedst sælgende modeller.


Modellerne, der kommer med helt nyt ambitiøst design og udstyr, kombinerer forbrugernes behov med en tilgængelig pris. Med ECO-G-motoren inkluderer de ikoniske modeller, der tilbyder nye benzinmotorer samt højere effektivitet og lavt brændstofforbrug, også automatisk transmission med CVT-transmission.

New Sandero, New Sandero Stepway og New Logan skiller sig ud med deres stærke karakterer og solide udseende. De nydesignede modeller med øget rummelighed og alsidighed har fået et mere flydende udseende takket være den mere skrånende forrude og lavere taglinje. Mens frihøjden på alle tre modeller er steget, er New Sandero Stepway, som straks bemærkede sig selv, stærkere end nogensinde med sine tagskinner med logo og SUV-designkode. Disse koder ledsages af det krom Stepway-logo under den forreste gitter, mens de forreste og bageste kofangere har kropsfarvede metalskridplader.

Den nye Logan på den anden side giver et mere dynamisk udseende end nogensinde med sin øgede længde, flydende taglinje og mere skrånende forrude. Dens Y-formede LED-lyssignatur og design af høj kvalitet svarer til New Sandero.

Dacias nye Y-formede LED-lyssignatur giver alle tre modeller en stærk identitet. En vandret linje kombinerer de to lys, for og bag, for at gøre bilen mere iøjnefaldende med LED-striber. LED-forlygter, der tilbydes som en standardfunktion på alle hardwareniveauer, øger også nattesynet.

En ny kabineoplevelse

Ændringen i kabinen i de fuldstændigt fornyede modeller tiltrækker opmærksomhed fra alle vinkler. Materialerne i det nye instrumentpanel, der er blevet mere ergonomisk, giver brugeren en mere moderne og kvalitetsstemning.

Takket være det nye sædesign øger kørestillingen, som er blevet mere ergonomisk, justerbare sæde- og ratfunktioner komforten. Dacia tilbyder også et nyt mediekontrolsystem, der giver brugeren mulighed for at styre radio, navigation og opkald direkte via en smartphone.

Innovative sikkerhedsfunktioner

Mens nye Sandero, New Sandero Stepway og New Logan hæver sikkerhedsniveauet endnu højere med deres forstærkede strukturer, tilbyder de nye kørselsstøttesystemer som eCall som standard.

Øget brændstofeffektivitet og kørekomfort

Helt fornyede ikoniske modeller kombinerer høj køreglæde med lavere brændstofforbrug med deres mere effektive motor og aerodynamiske struktur. Ud over den nye CVT-automatkasse i produktserien med benzinmotorer vil ECO-G benzin / LPG dobbeltbrændstofsystem, som er en enkel, pålidelig og økonomisk løsning, fortsat blive tilbudt.

New Sandero, New Sandero Stepway og New Logan, som yderligere øger pris / ydelsesforholdet, er den perfekte fortsættelse af Dacia-legenden.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar