METU vil tilbyde fjernundervisning

METU vil tilbyde fjernundervisning
METU vil tilbyde fjernundervisning

Mellemøsten Tekniske Universitet (METU) rektorat meddelte, at på grund af den nye type coronavirus (Kovid-19) pandemi, vil alle kurser fortsættes med fjernundervisningsmetoder i efterårssæsonen. Rektors kontor oplyste, at spørgsmålet om at give yderligere frister for anvendte kurser i slutningen af ​​overførslen vil blive vurderet igen i henhold til pandemiens forløb.

ALLE KURSER PÅ METU VIL UDFØRES MED AFSTANDSUDDANNELSE


I erklæringen fra METU-rektoratet indkaldtes universitetets senat den 2020. september 2021 med dagsordenen for at fastlægge proceduren for akademisk år efterårsuddannelse 4-2020, og at alle kurser fortsætter med fjernundervisningsformler i efteråret. Det blev anført, at det blev enstemmigt besluttet, at spørgsmålet om at give ekstra tid til lektioner med praktiske timer i slutningen af ​​den relevante periode blev revurderet i henhold til pandemiens forløb.

I beslutningen blev det anført, at alle arrangementer med efterårssemesterkurser i alle akademiske enheder vil blive foretaget ved hjælp af fjernundervisningsmetoder. I beslutningen blev det anført, at brugen af ​​en yderligere periode, hvor træningen kan fortsættes ansigt til ansigt, vil blive vurderet i henhold til pandemiens forløb.

Rådet for videregående uddannelse (YÖK) anførte i et brev, der blev sendt til universitetsrektorerne, at sundhedsministeriet tilbød fjernundervisning i efterårssemesteret.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar