Toget styrter ned, hvor titusindvis af Ford-biler skrottes på kameraet

Toget styrter ned, hvor titusindvis af Ford-biler skrottes på kameraet
Toget styrter ned, hvor titusindvis af Ford-biler skrottes på kameraet

I togulykket, der opstod i Memphis, Tennessee-regionen i De Forenede Stater, blev luksuskøretøjer på nul km skrottet inden for få minutter. Dette afspejles i de chokerende billeder på kameraerne.

I USA var der den 13. september et større togulykke i området Memphis, Tennessee. Man forstod, at årsagen til ulykken var den forkerte beregning af brohøjden. Toget, der rykkede hurtigt frem, blev fast på en bro på linjen på grund af en forkert højdeberegning. Derefter blev alle de nul kilometer køretøjer, der blev transporteret af vippetoget, væltet. Hundredvis af Ford-helt nye biler og Lincoln-brandbiler blev skrottet som følge af påvirkningen. Ifølge erklæringen blev alle køretøjer fuldstændig ubrugelige. Det økonomiske resultat af togulykken i USA er omkring 2,5 millioner dollars. Da det tog lang tid for toget at ramme den høje barriere og stoppe, var der stor skade på både toget og de belastninger, det bar.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar