Ozon Media fortsætter med at vokse i den digitale marketing sektor!

Ozon Media fortsætter med at vokse i den digitale marketing sektor!
Ozon Media fortsætter med at vokse i den digitale marketing sektor!

Ozon Media, et firma, der driver sin forretning professionelt på digitale platforme, har tjent kontinuerligt og uafbrudt siden 2009. Giver 100% succesgaranti i sine tjenester Ozonmedier I 2020 blev det en af ​​de hurtigst voksende virksomheder inden for digitale medier. Ozon Media, der ofte nævnes især med sine Health Advertising-bureauer, tiltrak opmærksomhed som et af de bureauer, der førte virksomheder ind i den digitale verden hurtigst i koronaviruspandemien.


Ozon Media, der administrerer pandemiperioden godt og ikke efterlader sine kunder uden support i denne periode, leverer professionelle tjenester på mange områder fra webdesign, design af e-handelswebsteder, planlægning af sociale medier til sundhedsreklamebureautjenester.

Onur DOĞRU, grundlæggeren af ​​Ozon Media, understregede, at den digitale verden har udviklet sig især i Corona Virus-pandemien, ”I det 21. århundrede har den digitale strøm, som er bremset i en bestemt rutine, fået fart på en obligatorisk og nødvendig måde. I denne proces har vi arbejdet hårdere for både at fortsætte strømmen af ​​vores kunder i den digitale verden og til at tilpasse vores nye kunder til den digitale verden. Vi har lavet vores kunder, som vi begge støtter eksternt med træning, mere nævnt i den digitale verden, både med SEO-tjenester og reklamer på sociale medier. "Mens den anden bølge af koronavirus forventes, har vi flyttet mange nye virksomheder til den digitale verden og fortsætter med at flytte dem."

Pandemiproces øget brug af sociale medier

Der findes 77.390.000 millioner telefonbrugere i Tyrkiet, det kan give brugerne 62.070.000 millioner mennesker adgang til internettet. Så hvor mange tyrkere bruger sociale medier i hvilken hastighed? Nettotallet af tyrkiske brugere på sociale medier er 54 millioner. Tyrkiets befolkning i vores land, hvis dette antal sammenlignes med antallet af brugere i Tyrkiet yapıyor. Instagram introduktion til sociale medier, 64% af 38 millioner, 37 millioner er på Facebook, er kendt for at være Twitter'dais til 11miyo 800 tusind registrerede brugere. Baseret på dette er virkningen af ​​sociale medier på mærker også meget vigtig. Ozon Media skiller sig ud som et firma, der står ved mærkerne inden for social media planlægning. Ozonmedier Onur DOĞRU, grundlæggeren af ​​sociale medier, siger endnu en gang, at det er vigtigt at forstå, hvor vigtig en god social medieplanlægning er, når man overvejer stigningen i brugen af ​​sociale medier i virusperioden og tilføjer: Det var vigtigt, men Corona-viruset gjorde det muligt at udrydde denne situation af dem, der blev styret meget bedre og fik lov til at flyde. Dette afslørede, hvor mærker gik galt, og det var en periode med forkert korrektion. Nu er det tid til at opleve fordelene ved at arbejde på en mere professionel og bedre planlagt måde. Kort sagt, at gøre noget godt fra dårligt for fremtiden har været pandemiens gave til den digitale verden.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar