Præsident Soyer EuroVelo åbner 8. middelhavsrute Izmir-rute

Præsident Soyer EuroVelo åbner 8. middelhavsrute Izmir-rute
Præsident Soyer EuroVelo åbner 8. middelhavsrute Izmir-rute

Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer deltog i det officielle åbningsprogram for EuroVelo 8. Middelhavsrute İzmir Route. Soyer, 500 kilometer rute fra Efesos-Pergamon, sagde, at de var stolte over kun at være involveret i dette internationale netværk i byen Izmir i Tyrkiet.


Den officielle åbning af EuroVelo 8. middelhavsrute Izmir-rute, som fremmer oprettelse, støtte og drift af et bæredygtigt transeuropæisk transportnetværk på hele det europæiske kontinent af Izmir Metropolitan Municipality, blev afholdt med deltagelse af Izmir Metropolitan Municipality borgmester Tunç Soyer. Tale ved ceremonien i den antikke by Teos i Seferihisar sagde borgmester Tunç Soyer, at de er stolte af Izmir's optagelse i dette transportnetværk. Soyer siger ”Når vi tænker på cykling, tænker vi på sport og sundhed. "Cyklen, som også leverer transport på samme tid, er nu blevet et bæredygtigt turistinstrument."

"En stor stolthed for Izmir"

Formand Tunç Soyer sagde, at EuroVelo er et ekstraordinært stærkt prestigemærke, og sagde: ”EuroVelo er også et meget godt instrument til bæredygtig turisme. Fordi det er et instrument, der ikke er begrænset til hav- og sandsæsonen og gør det muligt at gå ud over de klassiske turistmål. Det kommer kun ind fra Izmir i Tyrkiet, og sidste års 500 kilometer rute Efe Bergama er virkelig en stor ære for byen at blive inkluderet i dette internationale netværk. Jeg vil gerne takke Izmir Metropolitan Municipality Transportation Department for at gøre dette muligt. De gjorde os alle stolte. Og jeg ønsker, at nye ruter tilføjes til internationale ruter under dette internationale mærke. "

Videoen sendt af Christopher Najdovskı, præsident for European Cyclists Federation (ECF) og viceborgmester i Paris, blev også set på programmet. Derefter EuroVelo Tyrkiets nationale koordinator for energieffektivitet og miljøbeskyttelse (ENVERÇEVKO) Feridun Baking Association på vegne af Adnan Canga, Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer gav en plakat af påskønnelse for deres bidrag. Som en del af programmet cyklede de cyklister, der tog en cykeltur mellem Teos Ancient City og Azmak Bay, cirka 17 kilometer. Programmet sluttede efter cykelturen.

Det vil skabe en bæredygtig økonomi for mange sektorer

Sidste år accepterede Den Europæiske Cyklisterforening Izmirs anmodning om at blive inkluderet i EuroVelo med en 500 kilometer cykelrute, der forbinder de gamle byer Bergama og Efesos. Da İzmir tilslutter sig dette netværk, vil der blive ydet bidrag til byens bæredygtige turisme, transport og økonomiske udvikling. Turister med cykler, der kommer til Izmir med EuroVelo-ruten; Det vil skabe en bæredygtig økonomi for mange sektorer ved at besøge indkvarteringssteder, spise- og drikkesteder, historiske og kulturelle værdier.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar