Formand Soyer deltog i begravelsen af ​​journalisten Erbil Tusalp

Formand Soyer deltog i journalisten Erbil Tusalps begravelse
Formand Soyer deltog i begravelsen af ​​journalisten Erbil Tusalp

Metropolitanske borgmester i Izmir, Tunç Soyer, deltog i begravelsen af ​​journalistforfatter Erbil Tusalp, der døde sidste lørdag. Præsident Tunç Soyer sagde, at Erbil Tusalp ikke overgav sig, mens han arbejdede som journalist og ikke kompromitterede hans frihed.


Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer deltog i begravelsesceremonien for Erbil Tusalp på Doğançay Cemetery. Tidligere minister for arbejde og social sikring Yaşar Okuyan, CHP İzmir Stedfortræder Atila Sertel, İzmir Journalists Association Præsident Misket Dikmen, Erbil Tusalps fans og pårørende tog deres plads ved ceremonien, hvor et begrænset antal deltagere blev taget i overensstemmelse med de epidemiske foranstaltninger. CHP-leder Kemal Kılıçdaroğlu sendte en krans til ceremonien.

Efter begravelsesbønnen på kirkegården på grund af de epidemiske forhold blev journalisten Tusalp begravet i bønner og tårer fra sine kære. Præsident Soyer, som var blandt dem, der skulderede kisten, udtrykte sin medfølelse med Ayşegül Aktürk, kone til Erbil Tusalp.

"Han var en af ​​de mest dyrebare mennesker"

Journalisterne spurgte derefter formanden for Soyer, der følte ceremonien, sagde: ”En af måske den største test af en fri presse i Tyrkiet fandt sted den 12. september. Erbil bror blev virkelig en af ​​de stærkeste ting i den periode. Han var en af ​​mestrene i det, der kaldes efterforskningsjournalistik. Han var et af hans mest dyrebare folk. Han overgav sig aldrig. Han kompromitterede aldrig sin frihed, sine tanker og gav aldrig op. I denne forstand vil vi altid holde hans hukommelse i live. Vi vil fortsat huske det med respekt. "

Journalist og forfatter Erbil Tusalp døde sidste lørdag på hospitalet, hvor han var blevet behandlet for KOL i et stykke tid.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar