Foça Walls Kordon Road Project starter

Foça Walls Kordon Road Project starter
Foça Walls Kordon Road Project starter

Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer fortsatte sit travle arbejde i Foça og Menemen i dag. Borgmester Soyer, der undersøgte infrastrukturværkerne vedrørende transport udført af Metropolitan Municipality i Foça, sagde at de også vil starte Foça Walls Kordon Road Project, som vil afsløre distriktets historiske struktur. Borgmester Soyer rejste til Menemen efter Foça og modtog oplysninger om de projekter, der blev udført af distriktskommunen.


İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer tog til Foça i dag og undersøgte infrastrukturprojekterne i forbindelse med transport udført af İzmir Metropolitan Municipality og gav starten på nye projekter. Borgmester Soyer rejste til Menemen efter Foça og fik oplysninger om husly, producentmarked og børnehavearbejde udført af kommunen.

Borgmester i Foça Borgmester Fatih Gürbüz, generalsekretær i İzmir Metropolitan Municipality Dr. Buğra Gökçe, Izmir Metropolitan Kommunes vicegeneralsekretær Eser Atak, Izmir Metropolitan Kommunes vicegeneralsekretær Ertuğrul Brigade og kommunale bureaukrater fulgte dem.

Prioritet for fodgængere i Bağarası

Præsident Soyers første stop var Bağarası. Borgmester Soyer, der undersøgte det 550 meter lange fortovsarbejde, der var afsluttet på begge sider af vejen på İzmir-Foça-vejen, sagde også, at de vil bygge en gågade til køretøjsbroen i regionen for at sikre fodgængernes sikkerhed.

Det vil være den længste cykelrute i distriktet

İsmail Ası, viceborgmester i Foça, holdt en præsentation på Foça Kommunes Campus og gav oplysninger om de projekter, der var planlagt til at blive gennemført i distriktet. Ası erklærede, at et af Foças vigtigste behov er det udvidede arbejde mellem Opet Benzinlik og New Municipality Building (Değirmenlik Caddesi) og sagde, at indgangen til den gamle Foça let kan forbindes til den nye kommunecampus og offentlige institutioner med afslutningen af ​​projektet af Metropolitan Municipality. Borgmester Soyer foretog undersøgelser i det område, hvor vejudvidelsesarbejde vil blive udført på Değirmendere Street. Tjenestemændene fra Institut for Videnskabsanliggender erklærede, at patch- og påfyldningsprocesserne er afsluttet på den 3 meter lange del af vejen for at udvide vejen. Når projektet er afsluttet, vil Değirmenlik Caddesi imødekomme et vigtigt behov i regionen med sin tofelts vej, cykelsti og gågader.

Inden for rammerne af præsident Soyer Foça-programmet mødte han også lederne af transportkooperativerne i den gamle garage. Præsident Soyer, der lyttede til de problemer, som andelsledere stod over for på grund af pandemien, påpegede, at det ville være nyttigt for transportkooperativer, der opererer i distriktet, at anvende İZTAŞIT.

Moderne vandresti til Beşkapılar Slot

Borgmester Soyer, som også undersøgte kystlinjen inden for rammerne af Great Sea Coast-projektet, som Foça Kommune ønskede at gennemføre, gik til Başkapılar Castle Walls, en af ​​distriktets vigtige historiske symboler. Borgmester Soyer mødtes med de kommunale bureaukrater om de værker, der skal udføres af Izmir Metropolitan Municipality. Inden for rammerne af Foça Walls 2nd Stage Kordon Road Project vil gangbroen foran Foça Castle-mure blive arrangeret og belyst på den 372 meter lange kystlinje, der vil blive bygget udsigtsterrasser, og informationstavler om regionens arkæologiske værdier placeres. Havvand, der er placeret i sektionen mellem slottsmurene og gangbroen og skaber forurening på grund af fravær af strøm, vil blive elimineret. Izmir Metropolitan Municipality opretter 6 kulver i regionen og skaber aktuelle strømme.

Intens tempo i Menemen

Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer tog til Menemen efter Foça-programmet og besøgte vigtige projekter, der skulle gennemføres af distriktskommunen. Modtagelse af information fra borgmesteren i Menemen Serdar Aksoy om Free Animal Shelter and Animal Hospital-projektet med en kapacitet på 700 dyr, der skal tages i brug på to måneder i Seyrek, borgmester Soyers andet stop i distriktet var Producer Villagers Market, som åbnes to uger senere. Borgmester Soyer foretog derefter observationer på det gamle lærerhjem, der vil blive omdannet til en børnehave og en børnehave, som blev købt af Menemen Kommune.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar