Regulering af elektrisk scooter er blevet annonceret

Regulering af elektrisk scooter er blevet annonceret
Regulering af elektrisk scooter er blevet annonceret

Transport- og infrastrukturministeriet tog det første skridt i at opstille standarder for mikromobilitetssystemer såsom elektriske cykler og elektriske scootere. På Micro Mobility Focus Group-mødet, indkaldt under formandskab af minister Adil Karaismailoğlu og afholdt med deltagelse af interessenter i sektoren, blev det første udkast til de standarder, der var planlagt til at blive inkluderet i reglerne for sektoren, bestemt. Ifølge e-scootere i driftstilladelserne fra virksomheder, der ønsker at dokumentere, er det i øjeblikket i Tyrkiet at have betingelser som mobilapplikationer og servere, der skal søges.


Minister Karaismailoğlu påpegede, at mere end 83 procent af landets befolkning, der overstiger 92 millioner, bor i by- og distriktscentre og sagde, at mikromobilitetskøretøjer vil have en vigtig plads i bytransport med sin miljømæssige side. Karaismailoğlu sagde, ”Vi står dog over for problemet med manglende licenser til køretøjer og virksomheder ud over sikkerhedsforanstaltninger. Offentligt-private partnerskaber er vigtige for at overvinde hindringerne for brugen af ​​disse værktøjer. Af denne grund sætter vi vores standarder i sektoren og sikrer, at vores borgere får både sikkerheden og de bedste servicestandarder ”.

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur; Det andet Micro Mobility Focus Group-møde om cykler og elektriske scootere, der tidligere blev afholdt online, blev afholdt under formandskab af minister Karaismailoğlu med deltagelse af sektorrepræsentanter. På mødet, mens fremtiden for moderne mikrotransportsystemer, der tilføjer bevægelse og frihed til bylivet, blev diskuteret i dybden med nationale og internationale titler, blev de første beslutninger truffet vedrørende sektorens aktuelle situation samt de standarder, der skal opfyldes.

På mødet blev det påpeget, at antallet af delte 4.6 millioner e-scootere over hele verden anslås at stige 2024 gange inden 6, mens det blev påpeget, at 1,7 milliarder ton kulstofemissioner i verden forventes at blive reduceret af mikromobilitetskøretøjer.

Konkrete trin til miljø- og livsfremmende projekter

Under mødet sagde minister Karaismailoğlu, at mens informations- og kommunikationsteknologier udvikler sig i en svimlende hastighed, er der kommet nye behov og forventninger og forskellige tendenser. Understreger, at effektive, sikre, effektive, innovative, dynamiske, miljøvenlige og merværdige intelligente transportsystemer er kommet for nylig for nylig, sagde Karaismailoğlu: "Vi implementerer vigtige projekter for hurtigt at fuldføre vores integration i denne periode". Sammen med denne stigning; Karaismailoğlu sagde, at de også bragte problemer som transport og trafik og understregede, at de som ministeriet tog konkrete skridt til at løse disse problemer med moderne, miljøvenlige projekter og tilgange, der gør livet lettere.

35 tusind e-scooter brugt i Tyrkiet

Ministrene Karaismailoğlu at mere end 83 procent af de 92 millioner, der overstiger befolkningen i byen og bor i distriktscentre, bemærker, "I øjeblikket bruger 35 tusind e-scootere i Tyrkiet af borgere over 3 millioner. Men især i epidemien steg efterspørgslen efter alternative transportkøretøjer og deres tilstedeværelse i trafikken hurtigt. Vi har fremskyndet vores indsats for at skabe et innovativt mobilitetssystem i tråd med nutidens forhold og forventninger ”. Karaismailoğlu bemærkede, at mikromobilitetskøretøjer er miljøvenlige systemer med hensyn til kulstofemission såvel som lydløse, og bemærkede, at de på dette tidspunkt tog skridt til at træffe foranstaltninger for at sprede mikromobilitetskøretøjer og sikre visse standarder og sikre rejser.

Minister Karaismailoğlu sagde: ”Som et resultat af al vores indsats har vi bestemt vores vision som effektiv udnyttelse af vores vejkapacitet og energi i alle vores transportlinjer, reduceret rejsetider og miljøskader og øget trafiksikkerhed sammen med at sikre mobilitet. I denne retning udfører vi undersøgelser for at regulere køretøjers indvirkning på trafiksikkerhed i byer, infrastrukturrelaterede behov og anvendelsesforhold. Derudover ønsker vi at skabe et effektivt, effektivt og løsningsorienteret mikromobilitetssystem for at sikre konkurrence mellem operatører og tilskynde til innovation. "Vi er interesserede i koordineringen mellem ministerier, lokale administrationer, reelle sektorer og ikke-statslige organisationer for at bane vejen for iværksættere og støtte nødvendige undersøgelser."

De første beslutninger foretaget i Shared E-Scooter Management Regulation

Karaismailoğlu sagde, at der vil blive lavet mange arrangementer i mange emner, såsom at bestemme aldersgrænsen for brugere, pålægge forpligtelser for brug og sikkerhedstilbehør, fastlægge hastighedsbegrænsninger og ruter inden for byen. Minister Karaismailoğlu sagde, ”Vi står over for problemet med manglende licenser til køretøjer og virksomheder samt sikkerhedsforanstaltninger. Offentligt-private partnerskaber er vigtige for at overvinde hindringerne for brugen af ​​disse værktøjer. Af denne grund vil vi etablere vores standarder i sektoren og sikre, at vores borgere får både sikkerheden og de bedste servicestandarder ”. Karaismailoğlu erklærede, at efter møderne blev de første beslutninger vedrørende 'Shared E-Scooter Management Regulation' truffet.

Forordningen foreskriver ikke at blive brugt på vejveje og motorveje med en maksimal hastighedsgrænse over 50 km / t. Mere end en person kan ikke bruge e-scooteren på samme tid. Ingen genstande bortset fra personlige ejendele kan bæres på e-scooteren. Det vil blive brugt på en måde, der ikke truer fodgængere og dårligt stillede grupper (handicappede / ældre). Derudover vil der blive foretaget brugsplanlægning i hver by for at blive integreret med køretøjer til offentlig transport. Brug af beskyttelsesudstyr såsom hjelme, knæpuder, reflekser og jakker vil blive opmuntret.

Lokalitet vil blive opmuntret

I den regulering, der udstedes af ministeriet for transport og infrastruktur, vil lokalisering også blive tilskyndet. Ifølge udkastet tilskyndes brugen af ​​indenlandsk software og hardware, og faciliteter, der bruger indenlandske produkter, vil blive leveret. Opsamling af E-scootere i visse områder forhindres. Brugere understøttes via callcenter / mobilapplikationer. Det vil blive brugt på en måde, der ikke forstyrrer den offentlige orden og ikke skaber visuel forurening. Indenlandsk og national produktion vil også blive understøttet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer