De repræsenterer Bursa i konkurrencen med ubemandede luftfartøjer

De repræsenterer Bursa i konkurrencen med ubemandede luftfartøjer
De repræsenterer Bursa i konkurrencen med ubemandede luftfartøjer

Universitetsstuderende, der er forberedt på, at TEKNOFEST afholdes i Gaziantep i år på workshoppen i Bursa Metropolitan Municipality Görükle Youth Center, vil repræsentere Bursa i konkurrencen med deres ubemandede luftfartøjer. Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş, der leverede al slags støtte til unge til TEKNOFEST, ønskede de unge succes før konkurrencen.


Tre forskellige hold fra Uludağ University Project and Engineering Societies, der vil deltage i luftfarts-, rum- og teknologifestivalen (TEKNOFEST), der afholdes i Gaziantep mellem 24. og 27. september 2020 på vegne af Bursa, afsluttede deres arbejde i deres workshops i Bursa Metropolitan Municipality Görükle Youth Center. Young Engineers Community Unmanned Systems Team, et af holdene, der fortsætter deres arbejde med støtte fra Metropolitan Municipality, vil deltage i konkurrencen i år med et 'ubemandet luftfartøj med drone og drone iha'. Dette hold, der kom til finalen blandt 150 hold i TEKNOFEST sidste år, sigter mod at vinde førstepladsen i år. Rocket-teamet, oprettet med samarbejde mellem ITU, Yıldız Technical University og Uludağ University studerende, vil deltage i TEKNOFEST raketkonkurrencen i kategorien "lav højde". Det ubemandede luftfartøjs- og landkøretøjsfællesskab repræsenterer Bursa i konkurrencen med sit ubemandede luftfartøj, der er i stand til lodret landing og start.

Fuld støtte til unge mennesker

Bursa Metropolitan Municipality borgmester Alinur Aktaş og hans ledsagende Bursa-stedfortræder Ahmet Kılıç besøgte de unge, der forberedte sig til konkurrencen i deres workshops i Görükle Youth Center. Præsident Aktaş, der modtog oplysninger om ungdommens arbejde, gennemførte også en testflyvning af et ubemandet luftfartøj, der vil deltage i konkurrencen med stedfortræder Kılıç. Præsident Aktas, der også nøje observerede adskillelsestesten af ​​rakethovedet fra skroget, gik derefter til værkstedet og så arbejdet her på stedet. Borgmester Aktaş talte med de unge, ”Jeg var begejstret for vores lands fremtid. Vi så her en generation, der vil producere højteknologiske, ubemandede luftfartøjer og SİHA'er. Jeg lykønsker vores unge med denne lejlighed. Han havde anmodninger både ved afgangsstedet til Gaziantep og om nogle tekniske materialer. Vi vil også yde den nødvendige støtte til at imødekomme disse behov. Som Metropolitan Kommune vil vi være sammen med vores ungdom i dag og i morgen, som det var i går. Deres succes er vores succes som Bursa. Vi ser alle sammen, hvor alvorlige skønheder dukker op, når muligheden gives. Jeg ønsker succes og bekvemmelighed til vores unge mennesker, der vil deltage i konkurrencen ”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar