Domstolen afgør IMM's Marmaray-afgørelse berettiget

Domstolen afgør IMM's Marmaray-afgørelse berettiget
Domstolen afgør IMM's Marmaray-afgørelse berettiget

Istanbuls regionale forvaltningsdomstol besluttede at fortsætte praksis i Marmaray, som blev overført med afgørelse fra UKOME og blev billigere. Retten ophævede den lokale domstols afgørelse om udsættelse af eksekution i denne sag.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Transportation Coordination Center (UKOME) besluttede at inkludere Marmaray, som drives af generaldirektoratet for statsbaner under ministeriet for transport og infrastruktur, i Istanbulcard-overførselssystemet med beslutningen truffet den 6. februar 2020. Efter et offentligt transportkøretøj begyndte borgere med fulde billetter således at betale 7,75 lira i stedet for 3,50 lira, og studerende 3,50 lira i stedet for 1,70 lira.

Generaldirektoratet for statsbaner tog afgørelsen til retten, og Istanbul 2. forvaltningsdomstol besluttede at udsætte gennemførelsen af ​​ansøgningen den 9. juli 2020. Emnet blev bragt til UKOME-dagsordenen af ​​IMM i august, men UKOME-medlemmer havde henvist spørgsmålet til underudvalget til drøftelse. IMM Legal Consultancy førte også afgørelsen om udsættelse af eksekveringen til den regionale forvaltningsdomstol.

Den regionale forvaltningsdomstol i Istanbul, der meddelte sin beslutning den 22. september 2020, fandt IMM ret og ophævede den tidligere beslutning om at udsætte henrettelsen. Retten erklærede, at distriktskommunerne ikke var inviteret til mødet, som var medtaget i forsvaret af generaldirektoratet for statsbaner; Der vil være en retrospektiv uoprettelig klage over Marmarays operation; Han fandt ikke påstandene om, at det var ulovligt for lederen af ​​IMM-transportafdelingen at stemme i stedet for direktoratet, som han repræsenterede.

Med den seneste beslutning blev det anset for passende for Marmaray at fortsætte med at modtage overførsler. Således betaler borgere med fuld billet, der kommer på Marmaray efter et offentligt transportkøretøj, 7,75 lira i stedet for 3,50 lira, og studerende fortsætter med at betale 3,50 lira i stedet for 1,70 lira.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar