Roketsan holder pulsen fra raket- og missilindustrien!

Roketsan holder pulsen fra raket- og missilindustrien!
Roketsan holder pulsen fra raket- og missilindustrien!

Land, luft, hav og Roketsan, der giver vores land mulighed for at erhverve den mest moderne forsvarsteknologi i vores tidsalder, udviklingen af ​​vores kampkapacitet, tjener i dag til et stærkere Tyrkiet med en hær på 3200 menneskers teknologi.


Tyrkiske forskere, ingeniører og teknikere har produceret systemer, der er effektive under havet, i luften og nu i rummet til den indenlandske og nationale forsvarsindustri i 32 år, hvilket øger vores lands konkurrenceevne. Mange teknologier og produkter, vi har ventet på i årevis, er landet på marken fra Roketsan-produktionslinjer.

MIZRAK, den længste rækkevidde artilleriraket af sin klasse i verden, CİRİT, som har den længste rækkevidde, og ATMACA, en af ​​verdens mest avancerede marine missiler, blev produceret af Roketsan. BORA, det længste våbensystem fra land til jord i vores land, intelligente ammunitionstyper og luftforsvarssystemer, der blev brugt i ubemandede luftfartøjer (UAV'er), gjorde det muligt for vores Mehmetçi at eliminere trusler i operationerne. Vores korte tid i den første af mange i verden og Tyrkiet formåede at forsvare industriens brand var igen Roketsan!chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar