Rumobservationsskibet Yuanwang-5 går ind på en ny mission i Stillehavet

Rumobservationsskibet Yuanwang-5 går ind på en ny mission i Stillehavet
Rumobservationsskibet Yuanwang-5 går ind på en ny mission i Stillehavet

Rumvågskibet Yuanwang-5 afgik fra den østkinesiske provins Jiangsu torsdag den 24. september. Skibet vil udføre en mission for at se plads fra havet i Stillehavet. Dette er den tredje rejse med det samme skib i år. Under denne ekspedition vil han tilbringe 100 dage til søs og vende tilbage til land i begyndelsen af ​​2021.


Yuanwang-5 tilbragte 2020 dage til søs i 143. I løbet af denne periode ydede den støtte til Kinas første Mars-satellit og APSTAR-6D-telekommunikationssatellit ved at udføre havovervågningstjeneste. Skibets besætning var klar til nye missioner efter at have vendt tilbage til havn den 10. august og havde mulighed for at hvile og foretage de nødvendige reparationer og arrangementer om bord.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar