Sejltid i Bosporus

Sejltid i Bosporus
Sejltid i Bosporus

Istanbulsstrædet, denne weekend, vil være vært for en af ​​Tyrkiets vigtigste vandsportbegivenheder. Turkcell Platinum Bosphorus Cup sejlads, der afholdes med støtte fra IMM, afholdes for 19. gang mellem to kontinenter.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) forbedrer fortsat byens sportskultur og brandværdi med de begivenheder, den organiserer eller støtter. Turkcell Platinum Bosphorus Cup sejlads, arrangeret med det formål at få Istanbuliter til at elske at sejle og bidrage til at promovere byen, vil også opleve spændende øjeblikke i år. Løbene, for hvilke IMM yder salgsstøtte under koordinering af Direktoratet for Ungdom og Sport, arrangeres med temaet "Istanbul Sails". Organisationen udsendes live på goturkey instagram-siden og på boshoruscup.org. I slutningen af ​​løbet får bådens atleter, der vandt den generelle klassifikation, et specielt roterende trofæ trofæ designet af den verdensberømte designer Can Yalman. Det vindende hold har trofæet i et år.

TRÅDEN VÆRER FARVERIG I FØRSTE DAGSLØB

Løbet varer i to dage, og den første etape af løbet, der afholdes i Bosporus den 26. september, starter på startlinjen, der er oprettet foran Bahçeşehir University Beşiktaş Campus. Bådene forlader derefter Anadolu Hisarı-bøjen ved molen og vender tilbage til bøjen foran Çırağan-paladset. Derefter afslutter de løbet foran Çırağan Palace og afslutter den første dagstrin.

500 ATLETTER KONKURRERER MED 50 SEJL

Turkcell Platinum Bosphorus Cup slutter med flydevæddeløb på Caddebostan søndag den 27. september. Sidste års løb kom til Istanbul for verdenen af ​​både og sejlere nu i mange lande, undtagen Tyrkiet i år på grund af pandemien vil kun konkurrere deltagere fra Bulgarien og Rumænien. I organisationen, hvor de to lande deltager med 7 sejlbåde, vil 500 atleter i alt konkurrere med 50 sejlbåde.

PANDEMISKE FORANSTALTNINGER

19. Turkcell Platinum Bosphorus Cup afholdes med koronavirusforanstaltninger. Advarselsskilte placeres på alle både til de løb, hvor der træffes sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Hver deltager vil have nok visirer, masker, desinfektionsmidler og handsker i løbet, hvor sejlere ofte desinficerer deres både. Atleter vil komme på deres både ved at tage temperaturmålinger og være opmærksomme på den sociale afstand på deres både.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup-program

26 september lørdag

12: 00 - 17: 00 - Throat Race

Bahçeşehir University Beşiktaş Campus - Anadolu Hisarı-linjen

27 september søndag

12: 00 - 17: 00

Buoy Races Caddebostan Beachchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar