Sidste busture til Kandira-strande søndag

Sidste busture til Kandira-strande søndag
Sidste busture til Kandira-strande søndag

800C-, 800K- og 800CK-linjer, der drives af TransportationPark, et af datterselskaberne i Kocaeli Metropolitan Municipality, tager den sidste tur. Flyvningerne, der startede den 4. juli med starten af ​​sommersæsonen, slutter søndag den 13. september 2020.

LEVERES UDEN OVERFØRSEL


800 Cebeci (800C), 800 Kerpe (800K) og 800 Kerpe Cebeci (800CK), med åbningen af ​​havsæsonen med ankomsten til sommersæsonen, er de turister blå Bayraklı leveret direkte til strandene. Borgere definerede disse 3 linjer, som giver direkte transport til strandene, som populære havbusser. Linjer afsluttede sin mission i år ved at give borgerne komfortabel transport til strande Kerpe, Kefken, Cebeci og Kumcak.

BORGERNE HAR VÆRET VALG

Bussen foretrukket af kvinder, der ønsker at gå til Miço Ladies Beach med 800K i weekender og 800CK på hverdage, var meget populær. Busser, der skiller sig ud med deres non-stop, er blevet det første valg for borgere, der ønsker at gå til kvindestranden. Bussen, der kan rejses direkte til Kandıra Women's Beach med rejsen startende fra Körfez-distriktet, blev ofte brugt.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar