Sikker kørsel regler træning for chauffører

Sikker kørsel regler træning for chauffører
Sikker kørsel regler træning for chauffører

I den uddannelse, der blev arrangeret i fællesskab af Kocaeli Police Department og Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark, blev chauffører uddannet i 'Safe Driving Rules'. TransportationPark General Manager Salih Kumbar og relevante enhedschefer var også til stede ved åbningen af ​​træningen. 25 buschauffører deltog i træningen i Generaldirektoratet for Transport. Alle chauffører deltager i træningen, der finder sted hver tirsdag og torsdag i bestemte perioder.

GENEREL TRAFIKINFORMATION


I den træning, der blev givet til chaufførerne den første dag, blev der genereret generel trafikinformation på indgangsniveauet. Trafikpolitiinstruktøren, der deltog i Kocaeli Police Department, fortalte chaufførerne om de positive og negative begivenheder, som de kan støde på i trafikken. Risici som følge af hastighed og brugen af ​​sikkerhedsseler kom øverst på de emner, der blev dækket. Forklaringen om, at hastighed vil medføre katastrofe, og sikkerhedsseler vil redde liv, fortsatte politibetjenten uddannelsen med eksempler fra trafikulykker. Andre emner, der er omfattet af titlen generel trafikinformation, blev nævnt, vigtigheden af ​​at give prioritet ved kryds, trafiklys, trafikskilte og risikoen ved at bruge mobiltelefoner under kørsel.

TRAFIKSTRAFFER

Instruktøren fra Kocaeli Police Department talte om de fleste fejl, der blev gjort under kørsel i trafikken. Han fremhævede vilkårene og punktsystemet for sanktioner som følge af disse fejl. Han nævnte et par af de bøder, der skulle anvendes i henhold til trafikloven nummereret 2918 og sagde, at hvis chaufførerne ikke laver sådanne fejl, og de gør, kan der tages store sanktioner.

SPØRGSMÅL & SVAR FERDET

25 chauffører, der deltog i træningen, som blev gennemført ved at henlede opmærksomheden på masker, hygiejne og social afstand, stillede instruktøren spørgsmål om de problemer, der opleves i byen og udenfor. Chaufførerne gav udtryk for deres vanskeligheder, og træneren tog noter en efter en og sagde, at han ville give information for at løse problemerne. I træningen, som også tilpassede sig de sociale afstandsregler, blev alle de spørgsmål, som chaufførerne var nysgerrige efter, besvaret i dette spørgsmål og svaransøgning. Chauffører i slutningen af ​​træningen Han formidlede, at den træning, der blev gennemført, ville være gavnlig for dem, når de kørte og forfriskede information.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar