Hvorfor blev Sırrı Süreyya Önder arresteret? Hvem er Sırrı Süreyya Önder?

Hvorfor blev Sırrı Süreyya Önder arresteret? Hvem er Sırrı Süreyya Önder?
Hvorfor blev Sırrı Süreyya Önder arresteret? Hvem er Sırrı Süreyya Önder?

Sırrı Süreyya Önder, der blev tilbageholdt inden for rammerne af efterforskningen af ​​de aktiviteter, der blev udført i 2014 vedrørende Kobani-begivenhederne, blev fanget og tilbageholdt på hotelværelset, hvor han opholdt sig i operationen udført af TEM-hold i Aksaray.

Undersøgelsen fortsætter


Efter indkaldelse fra HDP Central Executive Board udførte YPG / PKK-tilhængere voldshandlinger og handlinger i 6 provinser under påskud af Kobani den 7.-2014. Oktober 35, 2 politi blev martyrdyr, 31 mennesker mistede livet og 221 borgere og 139 politi blev såret.

Hvem er Sırrı Süreyya Önder?

Sırrı Süreyya Önder (7. juli 1962, Adıyaman), tyrkisk filmskaber, forfatter og politiker, 24. periode i Istanbul, 25. periode og 26. periode Ankara MP.

Han arbejdede som manuskriptforfatter, instruktør, filmskuespiller, musikproducent og spaltist i den nationale presse. I parlamentsvalget i 2011 deltog han i rækken af ​​Labour, Democracy and Freedom Bloc (uafhængige støttet af BDP), Istanbul blev valgt som stedfortræder fra 2. region. Han blev HDP's kandidat til Istanbul Metropolitan kommunes formandskab ved lokalvalget i 2014, men vandt ikke. I parlamentsvalget i juni 2015 deltog han i HDP-rækkerne, og i parlamentsvalget i november 2015 blev Ankara valgt som stedfortræder fra 1. region.

liv

Sırrı Süreyya Önder blev født i 1962 i det centrale distrikt Adıyaman, i en familie, han omtalte som assimilerede tyrkmenere. Barber og hans far Scrivener i 1960 Tyrkiets Labour Party grundlægger og har været præsident for provinsen Adiyaman. Önder, hvis far døde af skrumpelever, da han var otte år gammel, flyttede til sin bedstefars hus med sin mor og fire søskende og begyndte at arbejde som lærling hos en fotograf i denne periode. Efter 16 år gik han ind i Malaria-krigen og udryddelsesorganisationen som sæsonarbejder, efter at hans fotograferingsgebyr ikke var nok til at forsørge sin familie. Önder, der mistede sit job, da den nationalistiske frontregering blev oprettet, åbnede et dækværksted.

År med uddannelse og politisk liv

Önder, der blev arresteret og fængslet for at protestere mod Maras-massakren, da han var to gymnasieelever ved Adıyaman High School i 1978, vandt Ankara University Fakultet for Statskundskab, hvilket var hans første valg på universitetseksamen efter hans løsladelse og gik til Ankara. Han var i Ankara, da kupet den 12. september fandt sted. Han gik i fængsel i sin første arresteringsrunde. Efter en langvarig retssag blev han idømt 12 års fængsel. Önder, der gemte sig i et shantyhus i Ankaras Altındağ-distrikt, da han begyndte at blive søgt med plakater, blev fanget efter en ven, som han var blevet tortureret med i de sidste år, rapporterede om hans skjulested og blev holdt på et sted kaldet DAL i 105 dage. Efter 105 dages tilbageholdelse sluttede hans overbevisning. Han tilbragte syv år i forskellige fængsler som et resultat af afbrændingen af ​​hans henrettelser på grund af protester og handlinger såsom sultestrejker.

teater

Önder havde sin første instruktøroplevelse i filmen Beynelmilel, skudt af BKM Film og skrevet af ham selv. Filmen, som han co-instruerede med Muharrem Gülmez, blev skudt i 2006 og udgivet i januar 2007. I filmen forklares virkningen af ​​krigsret efter 12. september 1980 på lokalbefolkningen og musikerklassen (gevende) i øst på en tragikomisk måde. I 2012 blev han en af ​​direktørerne for F Type Film.

Film

år Film opgave Noter og priser
2006 beynelmilel direktør
Scenarist
musik
Spiller (formue)
14. Golden Boll Film Festival bedste filmpris, bedste manuskriptpris og Public Jury Award
18. Ankara International Film Festival bedste filmpris og Onat Kutlar bedste manuskriptpris
26. International Jury Special Award for Istanbul Film Festival
7. Karachi International Film Festival Award for bedste instruktør
Barcelona International Political Film Festival Special Jury Prize og Public Jury Prize
Tåge og nat Oyuncu
2008 Han ... sine børn Scenarist
hjerteløs mand Scenario konsulent
2009 Island: Wedding of Zombies Gæstespiller (taxachauffør)
Dragon Trap Player (Public Order Branch Manager)
2010 Mar Gæsteskuespiller
2012 underjordiske Skuespiller (Cevdet) Episoderne med Sırrı Süreyya Önder i hovedrollen blev fjernet fra filmen i montagen. 
2012 Type F-film direktør
2013 Bryllupsforening Spiller (hotelejer)
2014 Jeg har en indvending Manuskriptforfatter, skuespiller (pensioneret stor)  
2015 Min indre stemme I eget navn

forfatterskab 

Önder startede journalistik mellem januar 2010 og marts 2010 ved at skrive søjler i avisen BirGün. Han arbejdede som spaltist i avisen Radikal efter oktober 2010 og i avisen Özgür Gündem i maj-juni 2011.


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

  1. HDP-folk antages at komme fra aber, ellers opfører de sig som mennesker.

Yorumlar