Social og økonomisk supporttjenestebetaling startet

Foto: Ministeriet for familie-, arbejds- og sociale tjenester

Sociale og økonomiske supporttjenestebetalinger startet; Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, meddelte, at SED-betalinger (Social and Economic Support Service) vil blive deponeret på konti for borgere i nød fra i dag.


Minister Selçuk sagde, ”Vi betaler 129 millioner TL for vores 134 tusind børn, der nyder godt af SED-tjenesten. Med SED støtter vi vores børn med familien, opretholder familieintegritet og overholder vores børns bedste ”.

Minister Selçuk erklærede, at betalingerne vil blive deponeret på konti mellem 8. og 15. september 2020 og ønskede, at de skulle være gavnlige for alle børn og deres familier.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar