Stedfortræder Kaya flyttede Erzincan Trabzon Railway til parlamentet

Stedfortræder Kaya flyttede Erzincan Trabzon Railway til parlamentet
Stedfortræder Kaya flyttede Erzincan Trabzon Railway til parlamentet

CHP Trabzon-stedfortræder Ahmet Kaya bragte påstandene om jernbanelinjen Erzincan-Trabzon til Parlamentet med et parlamentarisk spørgsmål.


Spørg skæbnen for jernbanelinjeprojektet, sagde Kaya:

”Hvad vores store leder Mustafa Kemal Atatürk sagde under sit besøg i Trabzon den 15. september 1924; Det er 96 år siden ordene "Det er nuhbei amalimdir at forene vores Trabzon på kort tid, også med jern". Trabzon by i et århundrede
venter på jernbanen.

Vores tidligere premierminister Mr. Binali Yıldırım, minister for transport og infrastruktur Mr. Adil Karaismailoğlu, AKP Trabzon Deputerede, tidligere Trabzon Metropolitan borgmester Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu og AKP Trabzon provinspræsident Mr. Haydar Revi afgav erklæringer. I deres udsagn sagde de, at rutediskussionerne om jernbanelinjen "Erzincan - Trabzon" nu er slut, og linjen er afsluttet, da Erzincan-Kelkit-Gümüşhane-Torul-Maçka-Trabzon, og endda dens kort er tegnet. De har gentagne gange delt deres ønsker med offentligheden.

”I dagevis har vi talt om beskyldningerne om, at Erzincan-Trabzon-jernbanen er blevet flyttet andetsteds, men de vigtigste ting at tale om, dem, der skal svare på disse beskyldninger AKP-medlemmerne, der lovede jernbanen til Trabzon og Gümüşhane af en eller anden grund er tavse, deres stemmer trækker ikke vejret, dette er ikke et godt tegn! Jeg vil ikke forlade dette job, før dette jernbaneprojektproblem, som er af stor betydning for Trabzon, er løst. Der var noget, jeg sagde den første dag, jeg blev valgt til parlamentet i 2018. "Tyrkiets østlige Sortehav i hver region i vores regions eksisterende jernbane, og jeg vil gøre hvad der kræves for at komme til vores Trabzon'umuza." Jeg står bag dette løfte. Hvis Trabzons 4 ministre og stedfortrædere har lidt ejerskab af dette job, kan vi løse dette problem sammen og let. Ankomsten af ​​jernbanen til Trabzon betyder, at transport mellem byerne er billigere, og at de produkter, der kommer til Trabzon, kostes meget billigere. En af Trabzons vigtigste mangler er jernbanen. "

De spørgsmål, som Kaya forelagde formandskabet for den tyrkiske store nationalforsamling, der skal besvares af ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, er som følger:

1- Hvad er den seneste status for jernbanelinjeprojektet Erzincan-Kelkit-Gümüşhane-Torul-Maçka-Trabzon? Er påstandene om, at dette projekt blev flyttet til byen İyidere i Rize, sandt?

2- Hvis påstandene om, at jernbanelinjen Erzincan-Trabzon blev flyttet til iyidere-distriktet Rize, er sande, hvad er årsagen og berettigelsen til denne ændring?

3- Hvis jernbanelinjen Erzincan-Trabzon blev flyttet til en anden, hvorfor og ifølge hvad gav du så ordene "held og lykke" og "gode nyheder" til AKP-politikerne og vores borgere fra Trabzon og Gümüşhaneli angående jernbanelinjen Erzincan-Trabzon?

4- Det logistikcenter, der var planlagt til at blive bygget i Trabzon Çamburnu i 2013, blev derefter flyttet til et andet. Hvis påstandene om, at jernbanen Erzincan-Trabzon blev flyttet til en anden, er sande; Er det ikke en stor uretfærdighed over for Trabzon at overføre projekterne i Trabzon til andre provinser? Hvem står bag disse uretfærdigheder?

5- Har Trabzon Metropolitan Municipality afgivet en udtalelse fra institutionen om emnet? Hvis ja, hvad er institutionens opfattelse?chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar