Sundhedsministeriet til at rekruttere 200 embedsmænd

Sundhedsministeriet til at rekruttere 200 embedsmænd
Sundhedsministeriet til at rekruttere 200 embedsmænd

Meddelelse om rekruttering af 200 faste medarbejdere, der skal ansættes i de centrale og provinsielle serviceenheder i Sundhedsministeriet i Republikken Tyrkiet


I henhold til resultaterne af den offentlige personaleudvælgelsesundersøgelse (KPSS) vil i alt 657 ansatte på sekundæruddannelse, tilknyttet grad og bachelor-niveau blive rekrutteret i de centrale og provinsielle servicenheder i vores ministerium i henhold til resultatet af den offentlige personaleudvælgelseseksamen (KPSS) til at blive ansat inden for anvendelsesområdet for paragraf (A) i artikel 4 i lov om tjenestemænd nr. 200.

KPSS-2020/11 præferencevejledning, der inkluderer stillinger, der kan vælges på gymnasieniveau, tilknyttet grad og bachelor-niveau, vil blive offentliggjort på ÖSYM's hjemmeside.

I præferenceprocedurer vil resultaterne 2018-KPSS Undergraduate, Associate Degree og 2018-KPSS Associate Degree blive brugt til bacheloruddannede.

Kandidater vil være i stand til at træffe deres valg mellem 10. september - 16. september 2020 ved at indtaste deres TR ID-nummer og adgangskode på ÖSYM-webstedet i henhold til reglerne specificeret i præferenceguiden.

Det annonceres for offentligheden.

MEDDELELSE (10. september 2020)

KPSS-2020/11 Få en præference fra kandidater til placering i sundhedsministeriets personale

Nogle ansatte i sundhedsministeriet vil blive placeret i overensstemmelse med bestemmelserne i den "generelle forordning om eksaminer for første gang udnævnelse til offentlige kontorer". Kandidater vil have adgang til sundhedsministeriets KPSS-2020/11 præferencevejledning fra 10.30 på følgende link.

Kandidater vil være i stand til at træffe deres valg mellem 10. - 16. september 2020. Præferenceprocessen slutter den 16. september 2020 kl. 23.59.

I henhold til reglerne i præferencevejledningen til KPSS-2020/11 i bilaget foretages præferenceprocedurerne af ÖSYM. https://ais.osym.gov.tr Det gøres individuelt fra internetadressen ved hjælp af TR ID-nummer og kandidatadgangskode. Kandidater skal omhyggeligt gennemgå vejledningen til udvælgelsesprocessen.

Det meddeles kandidater og offentligheden med respekt.

For sundhedsministeriet KPSS-2020/11 Præferencevejledning KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar