Tørrede abrikos-købspriser er blevet bestemt

Tørrede abrikos-købspriser er blevet bestemt
Tørrede abrikos-købspriser er blevet bestemt

Deltagelse i programmet for tørret abrikos-indkøbsprisannoncering via videokonference, minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli sagde, at vi får den svovlholdige nummer 4 tørrede abrikos fra 21 lira og den usulfuriserede (tørrede abrikos) fra 23 lira.


I sin tale erklærede minister Pakdemirli, at Malatya, byen for landbrug og fertilitet, byen for fred og troskab, hovedstaden i verdens abrikos, er yderst glad for at være sammen med sine veteran, trofaste og hårdtarbejdende mennesker, ”Abrikosproduktion i verden, på et område på 550 tusind hektar, ca. 3,9, Det er 1 millioner tons. Vores land rangerer først i verden inden for abrikosproduktion, som i mange produkter, med et gennemsnit på 312 tusind tons abrikosproduktion på et område på 800 million 1 tusind decarer. Denne succes er naturligvis opnået med produktionen over verdens standarder fra moderne lukkede haver, der er oprettet af vores landmænd i Malatya. Som et resultat af denne udvikling nåede vores abrikosproduktion, der var 2002 tusind tons i 315, op på 2019 tusind ton i 170 med en stigning på 847 procent ”.

VI RANGER DEN FØRSTE I DEN TØRREDE APRIKOSEKSPORT I VERDEN

Tyrkiets eksport i verden i 1.sıra i tørrede abrikoser, friske abrikoser 2. I den næste understregede ministrene, at Pakdemirli fortsatte som følger:

”I 2019 eksporterede vi 290 millioner dollars tørrede og friske abrikoser. Cirka 2% af den samlede landbrugseksport kommer fra abrikoser. Denne stolthed er produceret af vores Malatya-brødres indsats og sved. Abrikosproduktion i et område på 800 tusind dekar i Malatya har været en indtægtskilde for 50 tusind familier. I 2019 var vores samlede abrikosproduktion i Malatya 392 tusind tons, og vores tørrede abrikosproduktion var 88 tusind ton. Derfor vores Malatya; Abrikos i Tyrkiet, 46% af vandet, mens tørrede abrikoser producerer mere end 80%. I indeværende år forventer vi, at produktionen i tørret abrikosproduktion er lidt lavere end sidste år på grund af de ugunstige klimatiske forhold.

I DE SISTE 18 ÅR ER VI ALTID STØTTET AF APRIKOSPRODUCENTERNE

Pakdemirli understregede, at abrikosproducenter altid har stået ved deres side i de sidste 18 år, ”Hvis vi taler om den støtte og investeringer, vi har givet som ministeriet; Ud over 19 Lira-brændstof-gødningsstøtte pr. Decare leverer vi 10 Lira fast organisk-organisk-mineralsk gødningsstøtte pr. Decare. Vi leverer økologisk landbrugsstøtte på 35-70 lira pr. Decare og god landbrugsstøtte 20-40 lira.

Også inden for abrikosproduktion; Vi understøtter 100 Lira pr. decare til brug af standardtræer og 280 Lira pr. decare til brug af certificerede trætræer. Inden for rammerne af support til mindre familievirksomheder understøtter vi 100 TL pr. Decare. Derudover støtter vi 50 Lira pr. Decare til bioteknisk kamp inden for abrikosproduktion. Ud over den support, vi yder for at forbedre produktionen, sigter vi mod at øge merværdien ved at diversificere de produkter, vi får fra abrikoser; Af Ziraat Bank og Agricultural Credit Cooperatives yder vi finansiering til vores abrikosproducenter og sektoren med lave renteinvesteringer og driftslån. Vi yder også tilskud til bearbejdnings- og markedsføringsinvestorer inden for rammerne af støtte til udvikling af landdistrikter.

Under IPARD; Vi gav 32 millioner tilskud til 45 projekter i alt. I Malatya leverede vi tilskud på 18 millioner TL til 22,5 projekter i alt inden for dette omfang. Derudover for at beskytte vores landmænd mod naturkatastrofer støtter vi 50% af politikken under TARSİM som staten. Derudover øger vi den politiske støttesats, hvis producenten er ung og kvinde ”.

TØRRET APRIKOT INDKØBSOPGAVE TIL TMO, EN FØRSTE I REPUBLIKENS HISTORIE

Minister Pakdemirli sagde, "For at tilføre værdi til de vigtigste landbrugseksportprodukter i vores land og for at gøre det muligt for vores producenter at få mere indkomst, har TMO fået til opgave at købe hasselnødder, rosiner, tørrede figner og tørrede abrikoser den 27. juli," fortsatte minister Pakdemirli sine ord som følger:

Vi annoncerede priserne på hasselnødder den 27. juli og rosiner den 27. august og startede indkøb. På grund af det faktum, at priserne på tørrede figner er til fordel for producenterne, besluttede vi at følge markederne. At give TMO en indkøbsafgift for hasselnød-, rosin- og tørrede figenprodukter hævede markedspriserne til fordel for producenterne, og parallelt hermed steg eksportpriserne, og der blev leveret mere fremmed valuta til vores land. Således blev ikke kun vores producenters, men også vores 83 millioner borgers rettigheder beskyttet.

Pligten til at købe tørrede abrikoser, som vores præsident har givet TMO, er en første i republikkens historie. Som med andre produkter vil stabilitet på markederne med de politikker, vi vil skabe til fordel for producenten af ​​tørrede abrikoser, sikres, og vores tørrede abrikos får verdensomspændende værdi. Vi afsluttede også vores forberedelser til tørrede abrikoser, før TMO fik tildelt en indkøbsopgave.

Det første tørrede abrikoslicensierede lager i vores land med en moderne infrastruktur af TMO-TOBB Lidaş startede sin drift torsdag med en licens med en kapacitet på 5.000 tons. Og tørret abrikos er blevet mere heldig sammenlignet med andre eksportprodukter med åbningen af ​​det licenserede lager.

VI MODTAGER KILOGRAMMET MED SULFURERET NUMMER 4 TØRREDE APRIKOSER FRA 21 LIRA, DEN USULFATEREDE (TØRRET APRIKOT) FRA 23 LIRA

Pakdemirli udtrykte, at alle venter på priserne på tørrede abrikoser med nysgerrighed, ”Det er derfor, jeg er meget begejstret på denne vigtige dag som hele Malatya. Nummer 2020 tørrede abrikoser i 4; Pr. Kilogram får vi 21 lira til svovl og 23 lira til ikke-svovl (dagtørret). Må det være godt, lykkebringende og velsignet Soltørret er et produkt, som vores folk foretrækker mere. I denne sammenhæng gav vi Gun Dried lidt mere pris for at øge produktionen af ​​tørret pistol, reducere svovldannelse og øge eksportpotentialet. Jeg vil gerne understrege, at vi er fast besluttede på ikke at sænke den tørrede abrikospris under 21 Lira. TMO spiller ind med budget og lagerkapacitet til at købe alle de tørrede abrikoser leveret af vores producenter. TMO begynder at købe på det licenserede lager fra nu af. I betragtning af at der er en 2% kildeskat og 2% SSI-præmiefritagelsesfritagelse for køb foretaget gennem licenserede lagre, vil vores producenter have en yderligere gevinst på cirka 85 Kurus pr. Ton ”.

TMO'S APRICOT-KØB VIL STABILLE BEGGE PRISER OG EKSPORT

Minister Pakdemirli understregede, at et af de største problemer med abrikos er klimafaktorer, ”Der er ustabilitet i høsten på grund af klimatiske faktorer. Fordi det ene år, mens der er 800 tusind tons friske abrikoser, kan det andet år støde på 400 tusind tons abrikoser. Dette medfører prisstabilitet og problemer på vores eksportmarkeder. Jeg håber TMOs abrikoskøb; Det vil give stabilitet i både priser og eksport. Derudover vil prisstabilitet øge vores markedsandel på verdens abrikosmarked og øge mængden af ​​abrikoser, der eksporteres år for år. Eksportvirksomheder vil ikke være i stand til at foretage prisnedsættelser ved ikke at konkurrere med denne prisstabilitet på hjemmemarkedet over de importørselskaber, som de kontaktes med, ”sagde han.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar