Tema-busstoppesteder fra Mersin Metropolitan

Tema busstoppesteder fra Mersin Metropolitan
Tema busstoppesteder fra Mersin Metropolitan

Mersin Metropolitan Municipality giver byen et æstetisk og farverigt udseende med små detaljer. Mens bygningerne appellerer til øjnene med de æstetiske detaljer, tiltrækker de også opmærksomhed med deres kunstneriske indhold.


Arbejdet i denne sammenhæng placerede Metropolitan-hold specielle designstop med et uddannelsestema i området Dumlupınar High School i Yenişehir District og ved indgangen til Mersin University.

Med stop, der er farverigt stiliseret ved hjælp af pædagogiske værktøjer og materialer, er det rettet mod at skabe en positiv følelse hos studerende og give æstetik til bymøbler.

Studerende venter ved specielle designstop

Arkitekter, der arbejder inden for Mersin Metropolitan Kommune, udførte et andet arbejde på anmodning af borgmester Vahap Seçer og forberedte et projekt, der vil skabe positive følelser hos studerende, der venter på offentlige transportbiler. Arkitekterne skabte et underholdende og farverigt venteområde, der var baseret på de studerendes værktøj og udstyr, og arkitekterne bar også kunsten til stationen. I en del af stoppet blev Melih Cevdet Andays digt 'Living is Good' skrevet.

I det tematiske stop er der mange undersøgelser, fra det periodiske system til kortet, fra spejlet til uddannelseskalenderen.

"Vores mål er at gøre bymøbler æstetiske, at gøre dem kunstneriske og designet"

Arkitekt Güliz Çetin fra designkontoret for Institut for Studier og Projekter erklærede, at efter anmodning fra præsident Vahap Seçer om at foretage specielle designstop for at blive placeret foran skolen, blev temastop placeret i Dumlupınar High School og universitetsstop og forklarede arbejdet udført som følger:

”Vores designmål var at skabe et stop, der skaber sjove og positive følelser ved hjælp af de værktøjer, der bruges i skolen. Til dette brugte vi en linjal som et bæresystem, da vi faktisk graver centimeter på linealen, vil alle være i stand til at måle deres højde. Lige bag linealen trykte vi Melih Cevdet Andays digt 'At leve er smukt'. Dette er et digt, der understreger godhed og skønhed. Vi oprettede en notesbog med en spiral i hjørnet. Vi har trykt det periodiske bord på den ene side af spiralbogen, denne tabel imødekommer de studerendes læringsbehov, mens de venter. På den anden side placerede vi studieplanen 2020-2021 for det akademiske år. Vi tilføjede endnu et blad for at oprette tre dimensioner i vores notesbog. Vi forestillede os at udskrive de aktuelle meddelelser på dette ark. Vi ønskede at få vores studerende til at smile ved at placere et spejl på ydersiden af ​​vores notesbog med sloganet 'Mersin are Always Beautiful'. Bag på stop er der et kort, der viser de umiddelbare omgivelser, og hvor vi er. På denne måde designer vi stop i forskellige temaer i forskellige dele af byen. Vi kan kalde disse busstoppesteder. Vores mål er at gøre bymøbler æstetiske og tilføje æstetisk værdi. At gøre dem til kunst og design. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer