Pris fra Teknofest til Electromobile ved navn Alatay, udviklet af studerende

En pris fra Teknofest til elektromobilen Alatay, udviklet af de studerende
En pris fra Teknofest til elektromobilen Alatay, udviklet af de studerende

Pamukkale University (PAU) ATAY Team vandt andenprisen i kategorien Domestic Product Inccentive med sine elektromobilkøretøjer kaldet Alatay i Efficiency Challenge Electric Vehicle Races arrangeret inden for rammerne af Aviation, Space and Technology Festival (TEKNOFEST) 2020 under ledelse af TÜBİTAK.


Tyrkiet Technology Team Foundation og Ministeriet for Industri og Teknologi Ministeriet i den udøvende; Hvilket sigter mod at omdanne #milliteknolojihamle til et samfund, der producerer skitseret Tyrkiets teknologi med sloganet, konkluderede Tyrkiets førende teknologivirksomheder, offentlige institutioner, medieorganisationer og udført med støtte fra universitetet TEKNOFEST 2020 Efficiency Challenge Electric Vehicle Racing.

TEKNOFEST til 2020 forskellige teknologikategorier i konkurrencen, der blev afholdt i 21, dækkede 81 provinser i Tyrkiet, 20 197 hold indgav ansøgningen. Elektriske køretøjer med alternativ energi; Organisationen, hvor den konkurrerede i to forskellige kategorier som Electromobile (Battery Electric) og Hydromobile (Hydrogen Energy), blev afholdt på Kocaeli Körfez Race Track mellem 1-6 september.

TEKNOFEST 2019 i Efficiency Challenge Electric Vehicles "Domestic Product Promotion" -kategori med sit ELEKTROMOBILE-værktøj Alatay Turkey, der opnåede det tredje ATAY-hold ved at gå til et højere succesniveau i år, formåede han at udskrive navnene på finalister 20 hold i Tyrkiet som næststørste. Atay Team på samme tid; Han modtog prisen "Promotion and Dissemination Incentive" for sin enestående indsats for at promovere elektriske køretøjsløb og øge bevidstheden i samfundet.

Derudover PAÜ ATAY Autonomous Team med sit køretøj ved navn Alatay; Inden for rammerne af TEKNOFEST 2020 blev han et af 7 hold, hvoraf to var fra gymnasiet og 10 fra forskellige universiteter, der konkurrerede i Robotaxi Autonomous Vehicle-kategori i de sidste løb, der blev afholdt mellem 2020-2 september 15. 17 hold, der formåede at bestå de tekniske kontroller, konkurrerede i finalen. I TEKNOFEST Robotaxi Autonomous Vehicle-kategori, der tilskynder deltagerne til at få kompetence inden for autonome køretøjsteknologier, originalt design, algoritme og rapportering, konkurrerede PAU ATAY Autonomous Team med succes i finalen.

Fungerende rektor Prof. Dr. Kutluhan: "Vores indsats for at rejse vores unge mennesker, der fanger fremtidens teknologitendenser og vil lede den teknologiske udvikling med deres projekter, fortsætter fra nu af som det er i dag."

Efter nøje at følge de konkurrencer, der afholdes inden for rammerne af TEKNOFEST 2020 på digitale platforme, viser prorektor Prof. Dr. Ahmet Kutluhan udtrykte følgende: ”Vi er stolte og glade for at deltage med flere hold i forskellige kategorier i år med erfaringerne fra sidste år på TEKNOFEST, som har et betydeligt bidrag til det nationale teknologiske træk i vores land og gør det muligt for vores unge at realisere de projekter, de drømmer om. Projektorienteret arbejde er uundværligt for hele verden på det punkt, vi har nået i dag. I dag, hvor der er let adgang til information, er mødet mellem kvalificeret arbejdskraft omkring et fælles formål med et tværfagligt arbejde og omdannelsen af ​​den eksisterende information til et projekt en nødvendighed i vores tid. Det gør os meget glade for at se, at vores studerende arbejder sammen i tråd med disse principper og mål. Pamukkale University og Pamukkale Teknokent A.Ş. Jeg er overbevist om, at vores bestræbelser på at rejse vores unge mennesker, der fanger fremtidens teknologitendenser og vil lede den teknologiske udvikling i vores lands nationale og nationale forstand med deres projekter, vil fortsætte som den er i dag. Ved at følge vores studerendes kamp på Internettet delte vi deres spænding. Jeg lykønsker alle vores hold, der konkurrerer i TEKNOFEST, deres konsulenter og teammedlemmer og ønsker dem fortsat succes. "

Tusinder af unge i missionskritiske teknologiområder for Tyrkiet og løbsteamet, vores land blev til et samfund, der producerer teknologi og veluddannede unge mennesker, der har til formål at fremme TEKNOFEST 2020; Det slutter med de sidste konkurrencer og prisoverrækkelser, der afholdes i Gaziantep Lufthavn mellem 22. og 27. september 2020.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar