Trabzon når moderne taxa-stationer

Trabzon når moderne taxa-stationer
Trabzon når moderne taxa-stationer

Trabzon Metropolitan Municipality fornyer taxa-stander, der skaber visuel forurening i byens centrum. Renoveringsarbejdet, der startede med Çukurçayır Taxi Stop, vandt påskønnelsen af ​​både borgere og taxachauffører.


Arbejdet, der startede efter instruktion fra borgmester i Metropolitan kommune, Murat Zorluoğlu om renovering af taxistande for et stykke tid siden, fortsætter i fuld fart. Holdene fra Department of Technical Affairs etablerede det første moderne taxaholdeplads i Çukurçayır District og leverede det til chaufførhandlerne. Med stoppestederne bygget i overensstemmelse med byens æstetik sigter det mod at forhindre visuel forurening og at yde service til borgerne i et mere behageligt miljø.

TAK TIL PRÆSIDENTEN ZORLUOĞLU

Osman Kadıoğlu, en af ​​de erhvervsdrivende i Çukurçayır taxa station, sagde, at de er tilfredse med renoveringen foretaget af Metropolitan Municipality og sagde: ”Vi har vores nye moderne taxa station. Når renoveringen af ​​de andre stop er afsluttet, vil der blive en bedre udsigt i vores by. Dette er vores brødbåd. Det har aircondition, te komfur, vask og opholdsområde foran det. Vi kunne godt lide resultatet. Vi vil gerne takke alle, der bidragede, især Murat Zorluoğlu, vores borgmester i Metropolitan Kommune, for den værdi, han giver handelsmænd og borgere ”.

HAR ALT I

Ifølge de oplysninger, der blev givet af Metropolitan Kommune, blev det anført, at Çukurçayır Taxi Stop er beliggende på et areal på 20 kvadratmeter og bygningsområdet består af 12 kvadratmeter. Derudover blev det anført, at der var 1 klimaanlæg, køkkenbord, køkkenskab, 1.4 kvadratmeter toilet og 10.6 kvadratmeter kontorareal i bygningen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar