Transanatolia Rally afholdt under sponsorering af General Tire

Transanatolia Rally afholdt under sponsorering af General Tire
Transanatolia Rally afholdt under sponsorering af General Tire

Organiseret under sponsorering af General Tire inden for den kontinentale gruppe; Tyrkiets første og eneste, hvis et af de hårdeste løb i verden transanatoli Rally Raid 2020 sluttede på 19 under Kovid-foranstaltninger. Rallyet, der blev kørt for 10. gang i år, startede fra Istanbul Kemerburgaz City Forest og sluttede i Şile på en rute på 2 850 kilometer. Som den "officielle dæksponsor" for begivenheden leverede General Tire udover at levere dæk til de deltagende hold også dækfjernelse og monteringstjenester med sit eksperthold i etablerede serviceområder. I løbet afsluttede pilot Kerim Tar og co-pilot Onur Sırımoğlu, der dannede General Tire-holdet, løbet med den første plads i Raid-kategorien.


TransAnatolia Rally Raid, hvor General Tire, en af ​​verdens største internationale dæk- og originale udstyrsleverandører, Continental er blandt sponsorerne, blev afholdt mellem 19. og 15. august 22 som det første løb i år under Kovid-2020-epidemien. Rallyet, der startede i Istanbul Kemerburgaz City Forest; Efter ruten Bolu Abant, Haymana og Montenegro sluttede den i Istanbul ile ved slutningen af ​​2.850 kilometer med den samme returrute.

Rallyet, der blev afholdt med deltagelse af køretøjer i kategorierne motorcykler, 4 × 4 terræn, ATV og SSV, gav deltagerne en rallyoplevelse fuld af natur, historie og kultur. 25 køretøjer bestående af 37 motorcykler, 4 4 × 3 biler, 5 SSV'er og 70 ATV'er deltog i løbet, hvor General Tire var den "officielle dæksponsor". Istanbul Sile afslutter løbet til afslutningsceremonien i Istanbul Metropolitan Kommunes sportsdirektør Kubilay Kalaycıoğlu, Tyrkiets præsident for turistfremme og udviklingsagentur Dr. Cem Kınay og TRT Sports Coordinator Özgür Buzbaş deltog.

En af verdens hårdeste sammenkomster ...

Deltagerne i løbet, som blev afholdt for 10. gang i år og varede i syv dage, nød turen med General Tires dæk. General Tire er en af ​​hovedsponsorerne for begivenheden med transanatoli Rally Raid, der siger, at de er glade for den støtte, de gav til organisationen Continental Turkey Sales Manager Hüseyin İşsever, "At give deltagerne den bedste rallyoplevelse var vores primære mål. Det er meget vigtigt for os at have opnået dette selv i en så ekstraordinær periode. Chaufførerne, der deltog i dette eventyr, fik også muligheden for at opleve vores holdbare og langvarige General Tire-dæk, der passer til alle forhold, både i uopdaget vanskeligt terræn og på asfaltveje. Derfor, som i vores motto, "Overalt er tilgængeligt!" Vi er glade for at holde hans ord levende. ”Vi vil fortsætte med at støtte motorsport som både kontinentalt og almindeligt dæk”.

"Du skal kunne stole på udstyret, før du selv"

Kerim Tar, der er pilot på køretøjet udstyret med General Tire-mærket, vedrørende Grabber AT3-dæk fra General Tire, sagde: ”Det er meget værdifuldt at være i stand til at foretage en så vigtig organisation i den vanskelige periode, vi er i. Tilføjelse til denne ekstraordinære situation, de vejforhold, der kan variere, når du konkurrerer i Raid-kategorien, skal du tage flere forholdsregler. Derfor er her en meget vigtig detalje i de dæk, du bruger, samt køretøjernes ydeevne. Samtidig måtte vi passere ganske udfordrende baner i disse løb. Under sådanne barske forhold skal du kunne stole på udstyret, før du selv. De Grabber AT3-dæk, vi brugte lige nu, afslørede potentialet i vores udstyrede køretøj hundrede procent, og dermed opnåede vi en betydelig succes. " sagde.

Generelle dækgrabber AT3-dæk giver ekstraordinært greb på det stabiliserede underlag, der gør det muligt at klemme dem på terrængående overflade og de gribende kanter i det innovative mønsterdesign. Den åbne bageste skulder renser sig selv og hjælper med at bevare grebet på mudrede veje. De brede sidevæg tænder på Grabber AT3 dæk beskytter dækhuset mod sten, sten og snavs i vanskeligt terræn.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar