TÜBİTAK 11 Ansatte, der skal rekrutteres

TÜBİTAK 11 Ansatte, der skal rekrutteres
TÜBİTAK 11 Ansatte, der skal rekrutteres

Tyrkiets videnskabelige og teknologiske forskningsråd i Tyrkiet (TUBITAK) ifølge meddelelsen offentliggjort i Officielt Gazette, Informatik og Informationssikkerhed Advanced Technology Research Center (wisemen) afhængigt af testen og at handle i Kocaeli Assessment Vice President inden for 7 F & U-medarbejdere og 4 R -Ge vil ansætte teknikere.


Kandidatbetingelser, der kræves for ansøgningsprocessen og detaljerne på det officielle websted for TUBITAK (www.tubitak.gov.tr) såvel som familien, med Ministeriet for Arbejds- og Socialtjenester fra Tyrkiet for at komme til Forretningsmyndighedens websted.

  • Ansøgningsfrist: 5. oktober

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar