TÜRASAŞ General Manager Forfatter Besøgt Tidligere TÜDEMSAŞ

TÜRASAŞ General Manager Forfatter Besøgt Tidligere TÜDEMSAŞ
TÜRASAŞ General Manager Forfatter Besøgt Tidligere TÜDEMSAŞ

TÜRASAŞs generaldirektør Mustafa Metin Yazar besøgte tidligere TÜDEMSAŞ, Sivas Regional Directorate, og fremsatte observationer.


TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar foretog undersøgelser ved TÜRASAŞ Sivas Regional Directorate sammen med vicegeneraldirektører Mustafa Ersoy og İrfan İpşir. Sivas Regional Manager Atanur Karadağ informerede General Manager Yazar om den seneste status for projekterne.

Forfatteren og hans medarbejdere besøgte senere Mustafa Eken, præsidenten for Sivas Chamber of Commerce and Industry (STSO).

STSO-præsident Mustafa Eken udtrykte sin tilfredshed med besøget og erklærede, at sådan noget aldrig ville ske mod kommentarerne om, at "TÜDEMSAŞ vil blive lukket, vil blive flyttet", når fusionen af ​​tre datterselskaber kom på dagsordenen.

Borgmester Eken sagde: ”Som præsidenterne for Eskişehir, Sakarya og Sivas industrikammer besøgte vi vores transportminister og dig. På mødet, vi holdt med dig, sagde du, at der ikke er sådan noget som at lukke eller flytte TÜDEMSAŞ, TÜVASAŞ og TÜLOMSAŞ, tværtimod vil du gøre disse institutioner mere aktive, mere produktive institutioner. Med den energi, vi modtog fra dig den dag, delte vi dette med offentligheden ved at holde en pressekonference i Sivas. TÜRAŞAS Sivas Regional Directorate er en meget vigtig institution for vores land og industriister. Vi vil altid stå ved dig og vores Sivas Regional Directorate, både som kammerledelse og som forretningsfolk, der producerer og giver beskæftigelse ”.

I sin tale under besøget sagde TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar, at TÜRASAŞ blev oprettet som et resultat af fusionen af ​​tre datterselskaber, og at målet var at gøre TÜRASAŞ til et verdensmærke. Forfatteren sagde, ”Ingen skal respektere kommentarerne og tankerne om vores TÜRASAŞ Sivas regionale direktorat, som f.eks. At blive lukket, der skal flyttes. Du skal ikke bekymre dig om dette. At kombinere tre tilknyttede virksomheder og bringe dem under ét tag betyder at bruge vores kræfter mere aktivt. Det betyder at øge vores arbejdskapacitet og dermed beskæftigelse. Jeg har præsenteret dette emne for dig under dit første besøg i Ankara. "Vi har brug for dig, vores forretningsfolk og industrielle, for at TÜRASAŞ skal have indflydelse på jernbanesektoren i regionen og i verden."chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar