Tyrkiet styrker flåden med lokale og nationale faciliteter

Tyrkiet styrker flåden med lokale og nationale faciliteter
Tyrkiet styrker flåden med lokale og nationale faciliteter

Navy styrker de lokale og nationale ressourcer, men Tyrkiet forbereder sig på at tilføje nye platforme, der er tildelt beholdningen i de seneste år.

Den tyrkiske forsvarsindustri, "fuldt uafhængig Tyrkiets forsvarsindustri" arbejder fortsat med målet. Med det faktum, at "Blue Homeland" er en del af det, fortsætter aktiviteterne med fuld hastighed for at øge havkraften.

Især i de sidste 18 år, under koordinering af præsidentens forsvarsindustriformandskab, blev der leveret mange leveringer til de flådesystemer, der var nødvendige af sikkerhedsstyrkerne i marken, og originale produkter blev udviklet med lokale bidragssatser på op til 70 procent.

TCG Heybeliada, TCG Büyükada, TCG Burgazada og TCG Kınalıada, udviklet og produceret som et 100 procent indenlandsk design inden for anvendelsesområdet for det første nationale krigsskib MİLGEM Project; TCG Bayraktar og TCG Sancaktar, der leverer nødhjælpstjenester med amfibiske operationer, køretøjs- og personaletransport, brandstøtte og assistance i naturkatastrofer, og Oruç Reis Seismic Research Ship, der søger efter naturressourcer i havene, var de fremtrædende flådeplatforme i denne periode.

Derudover ubådsredningsmøderskib, amfibiske tanklandingsskibe, SAT-både til undervandsangrebsteam, beredskabs- og dykningstræningsbåde, rednings- og backupskibe, patruljeskibe, kystvagtsbåde, hurtigpatruljebåde, toldbeskyttelsesbåde, Naval Forces Command , Coast Guard Command, Generaldirektoratet for Told, Generaldirektoratet for Mineralforskning og efterforskning.

Derudover blev mange skibe på lageret moderniseret ved at tilføje de nyeste teknologier i overensstemmelse med dagens forhold.

Våben, radar, kommunikation og elektroniske systemer til marine køretøjer, der blev bygget og moderniseret, var udstyret med lokale og nationale produkter.

Alle disse platforme er implementeret med støtte fra Naval Forces Command og relevante offentlige institutioner under hovedentreprenøren for private skibsværfter og skibsværfter tilknyttet Ministeriet for National Defense takket være et bredt netværk af samarbejde med underleverandørvirksomheder, SMV'er, universiteter og forskningscentre.

Nye platforme tæller dage til at indtaste lager

Den maritime industri har nået mange lande i verden ved at gå ud over landets grænser. Naval platforme blev eksporteret til mange lande som et resultat af de projekter, der med succes blev gennemført af den private sektor inden for militær skibsbygning.

Den tyrkiske forsvarsindustri arbejder fortsat med meget større projekter.

I denne sammenhæng multifunktionelt amfibisk angrebsskib Anadolu, der kan overføre en bataljonstørrelse, hvis konstruktion, design og modernisering fortsætter med indenlandske og nationale ressourcer, til krisezonen med sin egen logistiske støtte uden behov for hjemmebasestøtte, MİLGEM Project, den første af I-klassens fregatter, som er fortsættelsen af ​​ADA-klassekorvetterne. det 5. skib til søs Genopfyldningsskib DİMDEG, Test and Training sender horisonten med en ny type ubådsplatforme og moderniseringsprojekter, såsom Tyrkiet, og havene vil være meget mere afskrækkende.

Den økonomiske størrelse af de hidtil gennemførte maritime projekter har nået 3 milliarder dollars. Dette tal vil nå 12 milliarder dollars med de igangværende projekter og planlagt at blive realiseret på mellemlang og lang sigt.

Flådens fremtid

Tyrkiet, inden for marinesystemer, stødende over for national magt baseret på effektive og afskrækkende flådestyrker og bevæbnede ubemandede luftfartøjer samt ubemandede og autonome marine køretøjer til brug, land-luft-der kan udføre fælles opgaver af marine elementer, forskellige kamphav indtil ubådene til ubådsplatformen Det sigter mod at udvikle og eksportere sine platforme med avanceret teknologi indenlandske og nationale våben- og sensorsystemer.

Tillid til venner, frygt for fjenden

Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir sagde, at den tyrkiske nation havde en stærk flåde og en stærk maritim tradition i mange perioder af historien.

Understreger, at takket være gennembruddet i forsvarsindustrien husker de denne kendsgerning meget stærkere, og at de forsøger at etablere en stærk søforsvarsindustri på en måde, som de ikke længere vil glemme, sagde præsident Demir:

"Til tider var det ægte, men glemt under ledelse af vores præsident Recep Tayyip Erdogan, 'Den komplette uafhængige tyrkiske forsvarsindustriers' forpligtelse til mål, nu har situationen fuldstændigt fjernet sådanne undladelser. Vores indenlandske industrielle virksomheder har nået kapaciteten og evnen til at realisere selv de skibe, der er unikke i verden til konkurrencedygtige omkostninger. Det bør ikke glemmes, at "Den verden, der dominerer havet, hersker." Denne erklæring fra kaptajn-i Derya Barbaros Hayreddin Pasha er i det væsentlige en erklæring, der afslører vigtigheden af ​​en stærk søforsvarsindustri. I lyset af dette løfte vil vi som forsvarsindustriformandskab fortsætte med at gennemføre vores projekter under ledelse af vores præsident Recep Tayyip Erdoğan, hvilket vil styrke vores flådes holdning, der giver frygt for venner, tillid og fjender. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar