Historisk skridt for Tyrkiet i krydstogtindustrien!

Historisk skridt for Tyrkiet i krydstogtindustrien!
Historisk skridt for Tyrkiet i krydstogtindustrien!

Tyrkerne vil nu eksistere med deres eget skib i Cruise Holiday-sektoren, hvor italienske og græske virksomheder er stærke i Middelhavet.


Miray International - Miray Cruises, der har opereret i cruise hotel management sektor i mange år, har foretaget en stor investering med det luksus krydstogtskib, det købte.

Cruise Vacation World, hvilket indikerer, at sektorstørrelsen nåede næsten 40 milliarder dollars International Miray - Miray Cruises General Manager Ahmet Yazici, "Tyrkiet kan ikke dele nok af denne størrelse. Som tyrkiske virksomheder har vi brug for vores egne skibe for at være stærke i sektoren. Denne investering, vi har foretaget, er et historisk skridt for den tyrkiske krydstogtsindustri. Det vil styrke vores hånd i international konkurrence, ”sagde han.

Cruise Vacation-branchen, som er blevet mere og mere populær i de senere år, har nået en størrelse på ca. $ 40 mia. I verden. Løvenes andel af denne størrelse i Middelhavsområdet gik først mod de italienske og græske virksomheder fra Tyrkiet Miray International - kom fra Miray Cruises '. Virksomheden, der har tjent i sektoren i mange år, har foretaget en stor investering i krydstogtsektoren ved at købe luksuskrydstogtskibet.

Miray International - Miray Cruises General Manager Ahmet Yazıcı sagde, at denne overtagelse er meget vigtig for krydstogthåndteringssektoren, ”Cruise; Det er en meget stor sektor, og italienske og græske virksomheder tager den største andel i denne størrelse i Middelhavet. Kontinuitet kan ikke opnås, da tyrkiske virksomheder fortsætter deres aktiviteter med chartrede skibe. Miray International - Som Miray Cruises opnåede vi stor succes i krydstogtsbranchen med vores luksus krydstogtskib, vi forberedte os på rejsen. Denne overtagelse er et historisk skridt for den tyrkiske krydstogtsindustri. Det vil styrke vores hånd i international konkurrence, ”sagde han.

VENTER I KUŞADASI, STARTER TURER SNART

Vores Miray krydstogtskib, der er klar til service i Kusadasi, starter snart sine ture. Han sagde, at Miray Cruise er et af de mest populære krydstogtskibe i Middelhavet, og Ahmet Yazıcı delte følgende oplysninger: ”Vores skib med 400 passagerhytter (luksusrum) har en kapacitet på 1.000 passagerer. 164 meter langt krydstogtskib, som snart begynder deres tur fra Tyrkiet. Skibet, der rejser i Det Ægæiske Hav og Middelhavet, viser sin forskel ved at tjene i det tyrkiske koncept med service- og madstandarder. "

EKSTRAORDINÆRE FORANSTALTNINGER PÅ PANDEMIEN

Ahmet Yazıcı understregede, at krydstogtsferien er en af ​​de pålidelige feriemuligheder i pandemiperioden, ”Gæsterne på skibet og de officerer, der leverer tjenester, er de mennesker, der er taget ind som en del af forholdsreglerne, og coronavirus-testene af alle, der er med på skibet, udføres lige før turen. Da disse mennesker ikke interagerer med ydersiden på skibet, udgør ingen officer eller gæst en fare for nogen anden. Alle forholdsregler og regler, der anbefales af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og vores sundhedsministerium fra tidspunktet for indsejling til skibet til slutningen af ​​turen, er disciplineret om bord. Passagerernes og besætningens sundhedsstatus overvåges konstant af både havnemyndighederne og skibets ledelsesmedicinske team under krydstogtrejser. Da disse mennesker ikke interagerer med ydersiden på skibet, udgør ingen officer eller gæst en fare for nogen anden. " Han talte i formen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar