TURKSAT 5A blev sendt live for første gang til verden

TURKSAT 5A blev sendt live for første gang til verden
TURKSAT 5A blev sendt live for første gang til verden

De, der fulgte GlobalSAT Show, afholdt med støtte fra ministeriet for transport og infrastruktur, var vidne til et historisk øjeblik. Tyrkiets Turksat 5A-satellit vil snart blive sendt ud i rummet for første gang blev vist over hele verden live.


TURKSAT vicepræsident Hasan Hüseyin Ertok, Airbus Defense and Space Division Telecom Satellites Space Systems Vice President François Gaullier og SpaceX Commercial Launching Chief Director Stephanie på arrangementet afholdt på anden dag af GlobalSAT Show, en af ​​de vigtigste satellit- og rummesser med titlen "TURKSAT 5A og dens muligheder" Bednarek deltog.

På arrangementet, hvor Airbus deltog, blev producenten af ​​TURKSAT 5A og SpaceX-repræsentanter, som er dens rumsendere, TURKSAT 5A, som venter på at starte i rummet ved Airbus Defense and Space Department, vist live for første gang i verden for GlobalSAT Show-publikum.

FREMTIDEN FOR DET RUSSISKE NATIONALE RUMSPROGRAM blev TALT

Glavkosmos CEO Dmitry Loskutov, en af ​​begivenhedens hovedtalere, talte om nogle nye muligheder for potentielle rumrejsende, fremtiden for det russiske nationale rumprogram og muligheder for internationalt samarbejde om udforskning af rummet.

På mødet med titlen "Den bedste disciplin til satellitproduktion" talte Lockheed Martin vicepræsident Mesut Çiçeker og TÜBİTAK vicepræsident Mesut Gökten om satellitproduktion.

T3 Foundation bestyrelsesmedlem Alper Fine, teknofest, der afholdes i Tyrkiets største begivenhed, gav information om satellitmodelkonkurrence. Çağla Ayça Dursun, kaptajnen på Grizu-263 holdet, som var den anden i verden i de foregående model satellitkonkurrencer og snart forbereder sig på at sende sin satellit til rummet, og holdkaptajnen for den nationale observationssatellit RASAT, Sedat Taha Şener, deltog også.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar