Türksat 5A-kommunikationssatellit lanceres i rummet den 30. november

Türksat 5A-kommunikationssatellit lanceres i rummet den 30. november
Türksat 5A-kommunikationssatellit lanceres i rummet den 30. november

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu erklærede, at Türksat 5A-kommunikationssatellit vil blive overtaget den 2. oktober og sagde: "Vores satellit vil blive lanceret i rummet den 30. november".


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, sagde i en erklæring, at deres planer for 5-A-satellitten skulle overtage den 2. oktober, og at de ønskede at lancere den i rummet den 30. november.

Understreger, at der ikke er nogen problemer med processen, sagde Karaismailoğlu, ”Jeg håber, vi lancerer den i rummet den 30. november og følger den. Derudover fortsætter vores indenlandske og nationale satellitarbejde hurtigt i dette nationale teknologiforløb. Arbejdet med vores 6A-satellit fortsætter nationalt og lokalt i vores faciliteter med vores eget personale. Vores mål er at lancere vores satellit i rummet i 2022, ”sagde han.

Karaismailoğlu sagde, at de planlægger at lancere Türksat 5B-satellitten i rummet i andet kvartal 2021: ”Som du ved, er vores investeringer på land, luft og hav et produkt af en stor udvikling og vision. Jeg håber, vi også gør dette i rummet, ”sagde han.

"Vi vil fange teknologi og verden i rummet"

Turksat Satellit-model af konkurrence i fremtiden, hvor Tyrkiet er et vigtigt referencepunkt i rummet Karaismailoğlu Minister, türksat organiseret ved at bemærke, at denne konkurrence er den femte model for satellitkonkurrencen, afsluttet med at sige:

”Det er dejligt at se vores unges spænding her i retning af rum og luftfart. En konkurrence, der startede for 5 år siden med tre hold på 18 personer, fortsætter i dag med 149 hold og 900 personer. Der er selvfølgelig meget gode ting, der sker i vores land, jeg håber, vi får fanget teknologi og verden i rummet. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar