TürkTraktörs praktikprogram, testkørsel, flyttet til digitale medier i år

TürkTraktörs praktikprogram, testkørsel, flyttet til digitale medier i år
TürkTraktörs praktikprogram, testkørsel, flyttet til digitale medier i år

Praktikprogrammet 'Test Drive', som TürkTraktör har fortsat i mange år og tiltrak stor opmærksomhed, er blevet overført til det digitale miljø i år.


TürkTraktör inviterede 3. og 4. års studerende til Test Drive-praktikprogrammet for at forberede fremtidige fagfolk til erhvervslivet. Ansøgninger til "2020 Test Drive Online 2.0-programmet", der er implementeret med det mål at løbende forbedre og tilbyder studerende korte og langsigtede praktikmuligheder, blev modtaget på Digital Koç Career Fair den 15.-16. Juni 2020. fandt sted i et digitalt miljø.

Studerende, der er berettiget til at deltage i programmet, gennemfører deres praktikophold med det arbejde, der skal udføres på digitale medier.

Der var stor interesse for applikationer i det digitale miljø

Efter de indsamlede ansøgninger deltog de studerende i fremmedsprogsprøven og interviews. De, der med succes gennemførte alle faser, blev matchet med passende funktioner og projekter og blev en del af "2020 Test Drive Online 2.0-programmet".

TürkTraktör Human Resources Director Osman Özdemir sagde, at de gav fremtidens fagfolk en reel 'testkørselsmulighed', før de trådte ind i erhvervslivet: vi flyttede det til digitale miljøer. Interessen for vores praktikprogram, som vi har gennemført i mange år, og hvor vi tilbyder unge mennesker mulighed for at opleve forskellige aspekter af det professionelle erhvervsliv, har været høj i år. Som et resultat af evalueringerne, mens i alt 750 studerende ansøgte, kvalificerede 52 studerende sig til at deltage i 2020 Test Drive Online 2.0-programmet. "

Test Drive giver unge talenter mulighed for at tage et rigtigt 'test drive' i erhvervslivet

Osman Özdemir tilføjede, at de i år modtog flest ansøgninger om produktion og relaterede industrielle funktioner inden for rammerne af 2020 Test Drive Online 2.0-programmet; “Vores online praktikprogram afholdes mellem 18.08.2020 og 15.09.2020. Vores praktikanter vil deltage i projekter bestemt af produkt- og F & U, Human Resources, kvalitet, internt iværksætteri, marketing, indkøb, eftersalg og produktion. Ud over disse lærer de om den generelle funktion af den funktion, de projicerer, lærer om forskellige funktioner, deltager i online paneler og deltager i underholdende og lærerige aktiviteter, der understøtter deres personlige udvikling. " forklarede han.

Özdemir erklærede, at de handler med tilgangen til at tilføre merværdi til unge ved at vejlede deres karriere som inden for ethvert emne, og under deres praktikophold under TürkTraktör bliver vores unge involveret i forskellige projekter og får muligheden for at se og følge forskellige funktioner. Med vores programmer er det meget vigtigt og værdifuldt for os at bidrage til videnophobning af unge talenter for at forme deres fremtidige karriere ”.

TürkTraktörs langvarige praktikprogrammer starter i henhold til den akademiske kalender, som universiteterne bestemmer.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar