TAI er endnu engang blevet forsvar og eksportekspertmester

TAI er endnu engang blevet forsvar og eksportekspertmester
TAI er endnu engang blevet forsvar og eksportekspertmester

TAI er igen blevet forsvars- og luftfartseksportmester; Turkish Aerospace Industries (TAI), Tyrkiets eksportørforsamling (TIM), der hvert år arrangeres af "Eksportører af Tyrkiets første 1000" igen markeret med TAI-pris. TAI styrket sin plads i første række i kategorien "Forsvar og luftfart" i år som i tidligere år. TAI rangerede 1000. blandt 27 virksomheder generelt.


Tyrkiets førende luftfartsselskabsprojekter som TAI vil fortsætte med at tilbringe et liv med 599 millioner amerikanske dollars eksportproducent "Aerospace and Defense", der fik mesterskabseksporten. TAI, der rangerede først i samme kategori med en eksportvare på 540 millioner USD sidste år, fortsatte sin ambitiøse stigning også i år.

Om tyrkisk luftfartsindustri

Tyrkiske luftfartsindustrier, faste og roterende vingeluftplatforme fra ubemandede luftfartøjer og rumsystemer op til integration af luftfart og design af luftfartssystemer, udvikling, modernisering, fremstilling, integration og livscyklusstøtte i Tyrkiets teknologicenter Det er blandt de globale aktører inden for luftfarts-, rum- og forsvarsindustrien.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar