Tyrkiets Cooperatives Fair åbner sine døre den 24. september

Tyrkiets andelsmesse åbner dørene den 24. september
Tyrkiets Cooperatives Fair åbner sine døre den 24. september

Handelsministeriet afholdt "Tyrkiets Cooperative Fair" den 24.-27. September 2020 mellem ATO vil blive åbnet for besøgende i Congresium med strenge foranstaltninger til koronavirus.


I år afholdes messen fjerde, over 150 kooperativer har opnået succes på området fra alle regioner i Tyrkiet, vil samle alle interessenter i sektoren og med andre besøgende. Årets andelsselskaber tildeles priser i forskellige kategorier ved messens åbningsceremoni, hvor handelsminister Ruhsar Pekcan deltager.

Ud over kooperativer, offentlige institutioner og organisationer relateret til kooperativer, kommer banker, der støtter kooperativer, repræsentanter for detailsektoren og førende elektroniske handelsvirksomheder, håndværkere og landmænd, iværksættere og forbrugere sammen på messen.

På messen, der ses som et vigtigt skridt i at øge andelsselskabernes produktionskapacitet og portefølje og sikre, at de har en andel i eksporten, sigter det mod at bringe den nødvendige vision og det nødvendige udstyr til dette. Derudover vil hvert andelsselskab have en-til-en-møder med markedsrepræsentanter og repræsentanter for e-handelsvirksomheder for at sikre, at de finder sted på nationale og globale markeder af handelsministeriet.

I denne sammenhæng åbner kooperativer, der kommer sammen med e-handelsrepræsentanter, dørene for at møde købere med et enkelt klik. Kooperativer vil også mødes med de førende supermarkedskæder i vores land, øge deres udstyr inden for kvalitet og standardisering og sikre, at kooperative produkter når ud til forbrugerne gennem markederne.

Tyrkiets Cooperatives Fair også "Cooperatives How to Open Export?", "Rural Development Two Key Geographical Indications and Cooperatives", "Digital Transformation and Industry 4.0 Application in Cooperative" og "Supporting Cooperative Program" webinarer vil blive afholdt om emnet.

På messen vil der være områder, hvor mestre, der fortsætter med at forsvinde, såsom glas, sølvforarbejdning, filtkunst, marmorkunst, keramik og træskæring, hvor de praktiserer deres håndværk. Nødvendige foranstaltninger vil blive truffet inden for rammerne af regler for social afstand og hygiejne i overensstemmelse med de pandemiske forhold, vi befinder os på på messen, som vil være vært for mange begivenheder.

Inden for rammerne af Covid-19-foranstaltninger vil følgende foranstaltninger blive truffet for at forhindre udstillere og gæster i at blive berørt af epidemien:

 • Der vil være et håndholdt termometer til måling af feber ved indgangsdøren, et termisk kamera placeres ved indgangen til området, og sociale afstandsmarkeringer placeres i indgangs- og udgangsområderne.
 • Ved at bruge desinfektionsskabe og overskyet system ved indgangen til området får gæsterne løsningen i kabinen hurtigt og i overensstemmelse med standarderne.
 • Der vil blive lavet mindesignaler på rulletrapper for at observere den sociale afstand i messen.
 • Markedet desinficeres regelmæssigt, rengøringen sker med støvsugere, og arbejdere får arbejdet med masker og handsker.
 • 100% frisk luft vil blive leveret til alle haller i bygningen.
 • Desinfektionsenheder og sociale afstandsmærker opbevares i toilet
 • 20.000 CE-godkendte fulde ultralydsmasker opbevares i registreringsenheden, der distribueres til besøgende under registreringen.
 • Visir, gennemsigtige handsker, hånddesinfektionsmidler, spraydesinfektionsmidler distribueres til standpersonale og ansatte.
 • Der opstilles informations- og desinfektionsstandere i messeområdet, og der vil blive leveret håndholdte termometre til brug, hvor det er nødvendigt.
 • Tivoli desinficeres med passende intervaller ved at tåge med en CE-certificeret desinfektionsmaskine.
 • Ved at vælge fulde maxima-stativer i stedet for halve maxima, øges standlængderne, og standenes kontakt forhindres.

Messen sigter mod at fremme og udvide den samarbejdsvillige forretningsmodel, som er afspejling af imece-kulturen i det kommercielle liv.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar