U-22 European Beach Volleyball Championship slutter

U-22 European Beach Volleyball Championship slutter
U-22 European Beach Volleyball Championship slutter

U-22 European Beach Volleyball Championship i Selçuk sluttede med de spændende finalekampe. Ved at sætte sit præg på mesterskabet var Rusland det parti, der nåede trofæerne hos kvinder og mænd. Præmierne til mestrene blev givet af Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer.


Izmir Metropolitan Municipality og Tyrkiets Volleyball Federation i fællesskab organiseret af European Volleyball Confederation (CEV) U-22 European Beach Volleyball Championship for mænd og kvinder i Rusland havde nået en lykkelig afslutning.
Ruslands Maria Voronina / Marija Bocharova blev den første finalist, der slog Esmee Böbner / Mara Betschart fra Schweiz 2-0 i den første kamp i kvindernes semifinale. I den anden semifinalekamp gik Anastasila Frolova / Aleksandra Ganenko (Rusland), der stod over for Sofila Rylova / Yeva Serduk (Ukraine) og vandt kampen 2-0, videre til finalen. I den sidste kamp besejrede to hold i Rusland, Anastasila Frolova / Aleksandra Ganenko, Maria Voronina / Marija Bocharova 2-0 og nåede guldmedaljen. Esmee Böbner / Mara Betschart (Schweiz), der slog Sofila Rylova / Yeva Serduk (Ukraine) 2-1, tog tredjepladsen.

Polen-Rusland finale i mænd

Milosz Kruk / Mikolaj Miszczuk (Polen), der besejrede Mio Wüst / Rudy Schneider fra Tyskland 2-1 i første mænds semifinale, fik sit navn i finalen. I den anden semifinalekamp slog Ruslands Nikolay Chukhnenkov / Nikita Evert den tyske duo Lukas Pfretzschner / Robin Sowa 2-0. Ruslands Nikolay Chukhnenkov / Nikita Evert blev mester i den sidste kamp og slog Milosz Kruk / Mikolaj Miszczuk (Polen) med 2-0. To hold fra Tyskland spillede kampen om tredjepladsen. Efter at have slået Lukas Pfretzschner / Robin Sowa 2-0, tog Mio Wüst / Rudy Schneider tredjepladsen.

Championship cup fra præsident Soyer

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer og Volleyball Federation næstformand Alper Sedat Aslandaş gav Rusland mesterskabet cup og guldmedaljer. Anden mænds sølvmedaljer og kopper blev givet til Polen af ​​vicegeneralsekretær Ertuğrul Tugay og İzmir Youth and Sports Provincial Directorate of Sports Branch Viceadministrerende direktør Enver Yılmaz, mens Selçuk borgmester Filiz Ceritoğlu Sengel præsenterede cupen. Tyskland, den tredje i mænds sted, uddelte bronzemedaljerne til Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Department Head Hakan Orhunbilge og Çelik Group CEO Ali Çelik og cupen til vicegeneralsekretær Ertuğrul Tugay. Kvinder i guldmedaljen ved det russiske mesterskabstrofæ på podiet İzmir Metropolitan Municipality borgmester Tunç Soyer med Tyrkiets Volleyball Federation vicepræsident Sadat gav Alper Aslandaş.

Selçuk kommune borgmester Filiz Ceritoğlu Sengel og Beach It Beach Sports Organization CEO Gürsel Yeşiltaş uddelte Ruslands trofæer og medaljer.

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club President Ersan Odaman og CEV Beach Volleyball Commissioner og Technical Delegate Bojana Bogicevic gav tredjepladsen Schweiz deres medaljer, og kopperne blev givet af Eser Atak, vicegeneralsekretær i Izmir Metropolitan Municipality.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar