5 km cykelvej til Unye

5 km cykelvej til Unye
5 km cykelvej til Unye

Ordu Metropolitan Municipality bygger en 5 km cykelsti i Ünye-distriktet i overensstemmelse med nutidens moderne bynormer og ligger i verdens førende byer.


Præsident Dr. Arbejdet med cykel- og gangsti, en af ​​de investeringer, som Mehmet Hilmi Güler lovede ved lokalvalget, fortsætter uafbrudt. Der er smarte cykelstationer og handicappede ladestationer på 4 forskellige punkter på 'Cykel- og fodgængervejen', som vil blive implementeret på den 614 tusinde 3 meter lange rute, der løber langs indgangen til busstationen og Çamlık.

DET ANVENDES MELLEM OTOGAR OG ÇAMLIK

Metropolitan Kommune, der fortsætter sin bestræbelse på at popularisere brugen af ​​cykler og skabe sunde vandre-, sports- og rekreative områder for borgerne, vil skabe et nyt beboelsesrum i Ünye-distriktet med 'Cykel- og fodgængerprojektet'.

Ud over det projekt, der skal implementeres i afstanden mellem busstationen og Çamlık-indgangen, er infrastrukturen også blevet fornyet fra bunden. Understreger, at mange forskellige undersøgelser, der er nødvendige på stranden, vil blive udført inden for rammerne af projektet, præsident Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”I kystområdet mellem Tabakhane og Kırkevler Beach vil der blive udført arbejde med natursten og reparation af bølgebryder. Ved at udvide det eksisterende fortov skaber vi et grønt bælte på 8,5 meter bredt, en meter langt på vej- og søsiden og en cykel- og vandresti i midten. Derudover vil bymøbler og lyselementer blive fornyet langs ruten ”.

Det vil bestå af to etaper

Borgmester Güler sagde, at projektet består af to faser, ”For det første inden for rammerne af 1. scenearbejde, vi vil implementere i sektionen mellem busstationen og Tabakhane Creek, er de gamle gulvfjernelsesarbejder og 1. trin stenmurarbejdet afsluttet. Arbejdet med jordplanering og befæstning fortsætter. Jordfyldning foretages. Der lægges asfalt til cykel- og løbebaner. Elektricitet og vandingsledninger vil blive bygget. Belysningselementer og bymøbelinstallationsarbejde vil blive udført. Undersøgelser fortsætter hurtigt. Vi vil tilføje Ünyes skønhed skønhed ved at præsentere vores lovede investering for vores distrikt ”.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar