Volkswagen tester selvkørende køretøjer på kinesiske veje

Volkswagen tester selvkørende køretøjer på kinesiske veje
Volkswagen tester selvkørende køretøjer på kinesiske veje

Kina gav Volkswagen-selskabet tilladelse til at teste sine selvkørende biler. Producenten rapporterede, at ledere i byen Hefei, Anhui-provinsen, gav nummerplade-numre til en Audi-flåde fra slutningen af ​​august. Det rapporteres, at pilotprojektet vil finde sted i det meget livlige Haiheng-distrikt i byen med en befolkning på 400. De, der bor her, vil kunne ringe til et førerløst køretøj gennem en applikation, der er gemt på deres smartphones.


Det anføres, at der ud over boligområder også er skoler, hospitaler, indkøbscentre og industriparker i det nævnte distrikt. Det faktum, at testscenarierne udføres under reelle forhold så meget som muligt inden for rammerne af den eksisterende infrastruktur, er fordelagtigt og vigtigt med hensyn til at realisere dataene til en gradvis udvikling af teknologi.

Den første e-køretøjsflåde vil begynde at vandre i gaderne i testzonen under navnet 'ezia' fra næste år. Således testes et samlet areal på 16 kvadratkilometer og en vej på 80 kilometer.

Alexander Pesch, leder af Audis Driverless Vehicle Center Information Platform i Kina, sagde, at kinesiske brugere og forbrugere har en yderst positiv tilgang til autonome køretøjer.

Hiby tilchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar