Nye kvindelige lokomotivførere modtager deres badges fra İmamoğlu

Nye kvindelige lokomotivførere modtager deres badges fra İmamoğlu
Nye kvindelige lokomotivførere modtager deres badges fra İmamoğlu

25 kvindelige lokomotivførere, der med succes gennemførte det 88. terminsprogram for træning af lokomotivførere arrangeret af Metro Istanbul, modtager deres badges fra IMM-præsident Ekrem İmamoğlu. I 2020 vil antallet af kvindelige chauffører i Metro Istanbul, hvor 92 procent af deres rekruttering er kvinder, stige til 99.


Tyrkiets største operatør af bybanesystemer i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), arrangeret af Istanbul Metro Train Driving Training Period fra associerede virksomheder 25 er afsluttet. 88 kvindelige lokomotivførere, der har gennemført træningerne, der startede i februar, modtager deres badges ved en ceremoni, der afholdes torsdag den 10. september kl. 11:00 i Metro Istanbul hovedkvarter.

De gennemgik en streng trænings- og evalueringsproces

Et gennemsnit på 25 timers træning blev givet til kandidater, der deltog i den 368. termin Train Driver Training. I stedet for at afbryde uddannelsen inden for rækkevidden af ​​Covid-19-foranstaltninger fortsatte nogle af træningerne online. Hver kandidat rejste 17 kilometer med et gennemsnit på 45 timer og 216,2 minutter på toget. Fra 1. januar 2020 arbejdede 11 lokomotivførere, heraf 684 kvinder, i Metro Istanbul. Med vores 88 nye chauffører, der har gennemført deres uddannelse, vil det samlede antal lokomotivførere stige til 772, og antallet af kvindelige lokomotivførere vil stige.

101 af de 93 nye medarbejdere er kvinder.

I overensstemmelse med målet om at øge kvinders beskæftigelse skabte Metro Istanbul beskæftigelse for 2020 mennesker, hvoraf 93 var kvinder, i 101. Cirka 2019 ansøgninger blev indgivet til selskabets lokomotivførere offentliggjort i september 7.500. 88 kvinder, der ansøgte om annoncen; Han bestod de hårde kvalifikationer som helbredsvurdering, eksamen, interview og træning og var berettiget til at modtage sine badges.

"Lad antallet af kvinder øges overalt, udlign livet!"

Præsident Ekrem İmamoğlu fra Istanbul Metropolitan Kommune (IMM) understregede, at kun 2019 ud af 66 lokomotivførere, der modtog et badge, var kvinder ved ceremonien, der blev afholdt i august 4, og jeg sagde, "Lad antallet af kvinder øges overalt, udjævne livet". Jeg er meget glad, fordi vi i år vil give 88 kvindelige lokomotivførere deres badges. Jeg er stolt over at komme videre med store skridt mod at nå vores mål ”.

Siden begyndelsen af ​​den epidemiske koronavirusproces fortsatte IMM uafbrudt transporttjeneste, der understreger, til İmamoğlu, "Tyrkiet, ligesom alle lande i verden, gennemgår de også en meget vanskelig proces. I denne proces er heltenes rolle i transporttjenester såvel som sundhedsarbejdere stor. De gør et meget hårdt arbejde ved at arbejde meget uselvisk. Gud velsigne dem og deres familier ”sagde han.

"Tusinder af mennesker er betroet os"

At bemærke, at mere end 2 millioner mennesker fra Istanbul bruger undergrundsbaner hver dag, sagde Metro Istanbul AŞ General Manager Özgür Soy, at de transporterer omkring 158-844 passagerer ad gangen med 1000 køretøjer på 1500 stationer. At udtrykke, at lokomotivførere gennemgik en evaluerings- og træningsproces, hvor meget udfordrende og personlige talenter kom frem, sagde Soy, ”Dette program er et af IMM's vigtige initiativer. Vi ønsker, at kvinder skal være mere involverede i erhvervslivet. Vi sigter mod at bringe kvinder til meget bedre positioner, især inden for IMM. "Togchauffør er et ekstremt vigtigt erhverv i betragtning af det ansvar, det pålægger."

"Vi fortsætter med at levere uafbrudt service"

Understreger, at Metro Istanbul fortsætter med at tjene uafbrudt under pandemien, sagde Soy, “På trods af negativiteten i den epidemiske proces fortsætter vi med at øge vores servicekapacitet og skabe beskæftigelse ved at åbne nye linjer. Alt dette som et resultat af den dedikerede indsats fra vores Capital 500- og Fortune 500-liste over steder, hvor vi tager af Tyrkiets mest prestigefyldte virksomheder, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer