Yıldırım-11 Norduz-operation lanceret

Yıldırım-11 Norduz-operation lanceret
Yıldırım-11 Norduz-operation lanceret

Siirt Provincial Gendarmerie Command for fuldstændigt at fjerne den separatistiske terrororganisation fra landets dagsorden og neutralisere de terrorister, der anses for at være i regionen. YILDIRIM-11 HERECOLE Operation er lanceret.


Han var ansvarlig for Siirt Provincial Gendarmerie Command i operationen; Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og sikkerhedsvagt hold 1.003 personale (56) operationelt team tager ansvaret.

Lanceret den 13. juli 2020 med det formål at fuldføre udryddelsen af ​​terrorisme i landet. Yıldırım (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10) Operasyonları i alt til dato 54 terroristen er blevet neutraliseret, 24 samarbejdspartner fanget, 112 hule, husly og lager blev ødelagt, mange våbenammunition, mad og levende materialer blev beslaglagt.

LYNFUNKTIONER, med støtte fra vores folk TROENDE ve STABIL fortsætter med succes på en eller anden måde.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar