Ændringer i forordningen om procedurer og principper for generalforsamlingsmøderne for aktieselskaber

Ændringer i forordningen om procedurer og principper for generalforsamlingsmøderne for aktieselskaber
Ændringer i forordningen om procedurer og principper for generalforsamlingsmøderne for aktieselskaber

Ændringer blev foretaget i forordningen om procedurer og principper for generalforsamlingsmøderne for aktieselskaber og repræsentanterne for told- og handelsministeriet for at deltage i disse møder. Grundlægger og leder af Kırçıl Advokatfirma, der afgav en erklæring om emnet Jagt. Burcu KırçılHan sagde, at den endelige tekst til det arbejde, der blev udført af handelsministeriet, blev offentliggjort i den officielle tidende dateret 9. oktober 2020 og nummereret 31269.


Der blev foretaget ændringer til forordningen om procedurer og principper for generalforsamlingsmøderne for aktieselskaber og repræsentanterne for told- og handelsministeriet for at deltage i disse møder, offentliggjort i den officielle tidende dateret 28/11/2012 og nummereret 28481. Om, at navnet på den relevante forordning også blev fornyet som "Forordningen om procedurer og principper for generalforsamlingens møder i aktieselskaber og repræsentanterne for ministeriet for at deltage i disse møder" Jagt. Burcu Kırçılerklærede, at de foretagne ændringer medførte nyskabelser med hensyn til funktionen af ​​aktieselskabs generalforsamlingsmøder.

Jagt. Burcu Kırçıl Han forklarede ændringerne i forordningen som følger:

  • Med ændringen af ​​den 14. artikel i forordningen er det ikke længere obligatorisk at danne et mødeformandskab på generalforsamlingsmøderne i aktieselskaber med en enkelt aktie og at udarbejde en liste (deltagerliste), der kan deltage i generalforsamlingen.
  • Med ændringen af ​​den 18. artikel i forordningen blev det pålagt, at den fuldmagt, der blev udstedt til repræsentation på generalforsamlingsmødet i ikke-offentlige aktieselskaber, skulle være notariseret. En notariseret fuldmagt er påkrævet til repræsentation af både registrerede og indehavercertifikatindehavere af deres repræsentanter udpeget på selskabets generalforsamling. På grund af ovennævnte ændring er ansøgningen om at indsende en underskriftserklæring, der er udarbejdet for en notar i fuldmagt, der ikke er notariseret, også afsluttet.
  • Med ændringen til den 32. artikel i forordningen blev kravet om at have en ministeriets repræsentant på generalforsamlingsmøder i aktieselskaber med en enkelt aktie fjernet. I den nye forordning er aktieselskaber, hvis etablering og vedtægter er underlagt tilladelse fra ministeriet, undtaget.
  • I overensstemmelse med den ændring, der er foretaget i artikel 35 i forordningen, skal de ansøgninger, der skal indgives om udnævnelse af en ministerrådsrepræsentant på selskabets generalforsamling; Det kan gøres fysisk eller elektronisk via MERSIS (Central Registry System).
  • Ud over alle disse spørgsmål blev nogle dokumenter, såsom listen over deltagere i bilaget til forordningen, stikprøven af ​​generalforsamlingens fuldmagt, prøven fra generalforsamlingens interne direktiv opdateret. Til disse eksempler herfra eller via den relevante forordning.

Understreger, at der med forordningen dateret 9. oktober 2020 blev foretaget mange innovationer vedrørende funktionen af ​​aktieselskabers generalforsamlingsmøder. Jagt. Burcu KırçılHan tilføjede, at det er vigtigt at overveje den relevante forordning og eksempeldokumenterne i bilaget, inden kapitalselskaber afholder generalforsamlingsmøderne.

Jagt. Hvem er Burcu Kırçıl?

Jagt. Burcu KIRÇIL begyndte sine professionelle aktiviteter i 2002, da han blev uddannet fra Ankara University University of Law. I overensstemmelse med hans erfaring i praksis har Av. Kırçıl i 2007 blev det godkendt individuelt "callact" er et callcenterfirma ved at oprette sag om Tyrkiets førende banker og klienter, der opererer i mange forskellige områder, herunder virksomheder, tjener i rådgivning og håndhævelse. Ud over sit advokatyrke, som han har fortsat i mere end 2015 år, fungerer han også som en "specialmægler".


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer