Project of the Century Marmaray flyttede mere end 7 millioner passagerer på 500 år

Project of the Century Marmaray flyttede mere end 7 millioner passagerer på 500 år
Project of the Century Marmaray flyttede mere end 7 millioner passagerer på 500 år

Mere end 7 millioner passagerer blev transporteret på syv år fra Marmaray, som kombinerer den asiatiske og europæiske side under havet og er beskrevet som "Århundredets projekt".


Ifølge erklæringen fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur blev Marmaray først taget i brug i Kazlıçeşme - Ayrılık Çeşmesi sektionen den 29. oktober 2013 og fra den 13. marts 2019. HalkalıDet blev taget i brug mellem Gebze.

Mere end 7 millioner passagerer rejste mellem Asien og Europa på fire minutter med tillid og komfort i Marmaray, som er gået 502 år siden introduktionen og foretrækkes af flere og flere mennesker hvert år. Brugt af 9 millioner passagerer i det år, det blev åbnet, blev 2018 millioner passagerer transporteret i 68 og 2019 millioner i 124.

Marmaray-tog, der betjener en 14 kilometer rute med i alt 29 stationer, 43 på den europæiske side og 76,6 på den anatolske side, Halkalı-Gabze-Halkalı mellem 15 minutter og Maltepe-Zeytinburnu-Maltepe med intervaller på 8 minutter.

I Marmaray, som kan transportere 3 56 personer ad gangen, med sæt på 10 vogne, 6 ture på 333 dage mellem mandage og lørdage og 249 ture søndag, nåede det gennemsnitlige antal passagerer 19 tusind før den nye type coronavirus (Kovid-450) -epidemi i epidemiperioden Det gennemsnitlige antal passagerer om dagen faldt til 240 tusind.

Marmaray tog, mellem 29. oktober 2013 og 11. marts 2019, 5 tusind 526 ture i alt på 297 stationer i sektionen Ayrılık Çeşmesi - Kazlıçeşme fra 12. marts 2019 Halkalı- Lavede i alt 43 tusind 171 ture på 232 stationer på Gebze-linjen.

Marmaray-tog har foretaget 697 tusind 529 ture siden den dag, det blev åbnet. Således rejste den i alt 367 millioner 14 tusind kilometer, hvilket svarer til at rejse rundt i verden 700 gange.

Marmaray er integreret med andre bytransportformer

Marmaray er rygraden i Istanbuls bytransportnetværk. Målet med Marmaray, der er integreret med andre systemer, er at nå 1 million passagerer om dagen. Marmaray giver også stor bekvemmelighed til intercity-passagertransport. Med højhastighedstog HalkalıDet er blevet muligt at nå op til.

Fordelingen af ​​de samlede transporterede passagerer til dato var 16,89% Yenikapı, 13,61% Üsküdar, 8,99% Sirkeci, 7,79% Adskillelsesfontæne.

Ud over alle disse leveres uafbrudt transport fra Beijing til London af Marmaray. Sidste år og i år var milepælen inden for indenlandsk og international godstransport i Marmaray. Den første transittogtransit mellem Kina og Europa fra Marmaray, som muliggør uafbrudt passager- og godstransport mellem Asien og Europa, blev realiseret i november 2019.

Siden den dag, det begyndte at køre ud af Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje, blev der afholdt containertogtjeneste mellem 8 blokke mellem Kina og Tyrkiet. Derudover begyndte indenlandske godstog at krydse fra Anatolien til Europa ved hjælp af Marmaray Tube Pass.

De laster, der tidligere blev transporteret fra Anatoliens produktionscentre til Derince med tog, fra Derince med færge og derefter til industrianlæggene i Çorlu, passerer nu gennem Marmaray og når deres destination uden at overføre og skifte køretøjer. På denne måde vil logistikomkostningerne for industriister, producenter og eksportører falde, og deres konkurrenceevne vil stige.

I denne sammenhæng kørte godstoget med plastråmaterialer fra Gaziantep til Çorlu gennem Marmaray den 8. maj 2020. Det indenlandske godstog, der er cirka 400 meter langt og vejer 1200 tons, nåede Çorlu den 9. maj.

Det samlede antal indenlandske og internationale godstog fra Marmaray har nået 328, og mængden af ​​godstransport med disse tog har nået 142 tusind tons.

Kort over Marmaray


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer