Ældre og handicappede Denizli-kortvisumperiode og HEPP-integration

Ældre og handicappede Denizli-kortvisumperiode og HEPP-integration
Ældre og handicappede Denizli-kortvisumperiode og HEPP-integration

Visumperioden er begyndt for andre indehavere af “Denizli-kort”, der er 65 år og ældre, handicappede og nyder godt af transport gratis på grund af deres juridiske rettigheder, som Denizli Metropolitan Kommune har taget i brug i bybustransport. Mens den sidste visumdato blev annonceret den 30. november, blev det anført, at kortene også ville blive integreret med HES-koden, så borgerne skulle komme med HES-koden.


Visumperioden er begyndt for kort til ældre, handicappede og andre indehavere af Denizli-kort, der er 65 år og derover, og som nyder godt af gratis transport på grund af deres juridiske rettigheder, som Denizli Metropolitan Kommune tilbyder gratis brug i bytransport. I denne sammenhæng blev det meddelt, at borgere i alderen 65 år og derover, der har ret til at bruge det gratis Denizli-kort og handicappede borgere såvel som andre indehavere af Denizli-kort, der nyder godt af busstransport gratis på grund af deres juridiske rettigheder, såsom pressemedlemmer, skal have deres kortvisum indtil 30. november 2020. Det blev meddelt, at indehavere af Denizli-kort i alderen 65 år og derover, der har visum, vil være i stand til at udføre deres visum ved at vise et officielt dokument såsom ID, kørekort og rettighedshavere med handicappede kort med deres identitet og gyldige rapporter.

Ældre og handicappede Denizli-kortudstedere opmærksomhed

Mens det anføres, at% 40 og over% handicappede rapporterer fotokopi (stemplet som originalt) og 1-nummer pasfotos er påkrævet for at fjerne gratis Denizli-kort til handicappede, 65 kopierer fotokopier (ID, kørekort ..) og 1-kopier, der indeholder ID-oplysninger til ældre igen og igen. pasfoto var påkrævet. Pasfotoerne skal tages inden for den sidste 1 måned.

Hvor vil procedurerne for integration af visum og HES-kode blive udført?

Visumprocedurer for de relevante borgere tilhører Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc .; Governorate Station (tidligere privat administration) Card Filling Center, Bayramyeri Square Card Filling Center, Denizli Metropolitan Municipality Building Card Filling Center, Bus Station Card Filling Center og Pamukkale University (PAU) Hospital Card Refilling Center. Det er blevet meddelt, at de Denizli-kortindehavere, der ikke har en visumproces indtil den 30. november 2020, ikke vil være i stand til at bruge deres kort, før de har fået visumprocessen.

Hvordan får man HES-kode?

Mens den sidste visumdato for kortene blev annonceret den 30. november 2020, blev det anført, at kortene også ville blive integreret med HES-koden, så borgerne skulle komme med HES-koden.

  • HES-kodesøgning foretages via e-forvaltning. Der klikkes på knappen Ny HES-kode på den side, der åbnes. Den person, som HES-koden skal produceres til, vælges og fortsættes. HES-kodens navn og gyldighedsperiode bestemmes. HES-kodegenerering er afsluttet.
  • Det indgår i afsnittet "HES-kodetransaktioner" i Hayat Eve Sığar-mobilapplikationen. Der klikkes på knappen "Generer HEPP-kode". KODE-brugstid er valgt, og KODE oprettes.
  • Skriv HES, og lad et mellemrum være imellem dem, og skriv TR ID-nummeret, de sidste 4 cifre i TR ID-serienummeret og delingstiden (som antal dage), og send det til 2023 som en kort besked (SMS).

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar