Adalars første ladestation for elbiler er opladet

Adalars første ladestation for elbiler er opladet
Adalars første ladestation for elbiler er opladet

Enerjisa Enerji fra Tyrkiets ledere, der har majoritetsinteressen siden 2018. VEKSLINGER netværk af elektriske ladestationer, de første ladestationer til elbiler, der blev oprettet på øerne med AYEDAŞ-samarbejde.


Adalars nye 22kVA Eşarj-station med en enkelt output vil give stor bekvemmelighed til elektriske køretøjer, der er ved at blive udbredt i regionen.

Eşarj, hvor Enerjisa Enerji købte sine majoritetsaktier i 2018, brød endnu en første. Tyrkiets mest omfattende og største operatør EXCHANGER-sang oprettede først ladestationerne på øerne i 22 kV strømsamarbejde med AYEDAŞ.

Tyrkiet ved det internationale grønne energicertifikat til (IREC), der har UDVEKSLER operatørens første elektriske ladestation, interessen for elektriske køretøjer ved at give adgang til øerne med grønne transportløsninger med en ny station øges dag for dag for at lette livene for dets befolkning og besøgende.

Vi ønsker at bidrage til et bæredygtigt liv på øerne

Enerjisa Enerji CEO og Eşarj bestyrelsesformand Murat Pınar sagde: ”Som Enerjisa Enerji har vi vedtaget en strategi baseret på bæredygtighed ved nøje at følge de globale energitendenser. Eşarj er også en vigtig del af denne strategi. Fortsat at være loyal over for vores mål om at nå mere end 2020 Eşarj-point inden udgangen af ​​400 brød vi ny grund ved at etablere en Eşarj-station på øerne med støtte fra AYEDAŞ. Elbiler begyndte at blive udbredt i både individuelle og offentlige transportområder på øerne. Vi tror på, at vi med denne station vil bidrage til øernes bæredygtige liv. " sagde.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer