10 lufthavnens permanente luftgrænsekrydsninger annonceret

10 lufthavnens permanente luftgrænsekrydsninger annonceret
10 lufthavnens permanente luftgrænsekrydsninger annonceret

10 lufthavne, der fungerede som de midlertidige luftgrænseporte i Tyrkiet før, blev erklæret en permanent luftgrænsepassage med præsidentens beslutning. Antallet af civile lufthavne, der er permanente luftgrænseporte, steg således til 38.


Kontinuerlig handel, grænseporte i Tyrkiet for flyrejser og transport er steget. Beslutningen om "Bestemmelse af nogle lufthavne som permanente flyvegrænsepassager, der er åbne for internationale indgange og udgange", blev offentliggjort i den officielle tidende. dateret 21.10.2020/3115/XNUMX og grænseporte til luften med kalkun Præsident beslutning nr. XNUMX muliggør tilføjelse af nye; Antalya Gazipaşa lufthavn, Balıkesir Koca Seyit lufthavn, Çanakkale lufthavn, Eskişehir Hasan Polatkan lufthavn, Hatay lufthavn, Kocaeli Cengiz Topel lufthavn, Kütahya Zafer lufthavn, Sivas Nuri Demirağ lufthavn, Şanlıurfa GAP lufthavn og Tekirdağ Çorlu Atatürk internationale lufthavn indgang til permanent lufthavn indgang blev bestemt som porten.

Erklæringen af ​​de pågældende lufthavne som en midlertidig luftgrænseport, mens den er en permanent luftgrænseport, vil øge investeringen i disse lufthavne og ansætte beboerpersonale fra interessenterne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer