100 tusind mødre rejser gratis i Istanbul nu

100 tusind mødre rejser gratis i Istanbul nu
100 tusind mødre rejser gratis i Istanbul nu

Et af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu's valgløfter, den praksis at give gratis rejsekort til mødre med børn i alderen 0 til 4 år, nåede grænsen på 2.5 tusind på 100 måneder. Mødre kan nemt ansøge om gratis Istanbulkart online eller på 39 point.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) initierede projektet med at give gratis rejsekort til tyrkiske borgere, der bor i Istanbul i alderen 0-4 år for at øge mødres deltagelse i det sociale liv, øge deres mobilitet, tilskynde til offentlig transport og reducere brugen af ​​private køretøjer.

Denne praksis, der også har mål som at reducere kulstofemissioner forårsaget af køretøjsbrug og bidrage til familieøkonomien, blev implementeret den 17. juli med IMM-forsamlingens beslutning. Mødre til næsten 100 tusind små børn har draget fordel af den gratis Istanbulkart-applikation. Antallet af ansøgninger steg til 110 tusind.

Med moderkortet har mødre med børn ret til 150 gratispas om måneden. Det sigter mod at give et moderkort til 1 million 160 tusind mødre, der opfylder kravene i Istanbul.

Ud over at rejse gratis i bytransport med moderkortet, kan brugerne indlæse balance i det; BELTUR kan nemt bruge eller betale i sociale områder som BNB (cykel), sociale faciliteter, Ispark, İsper Migros, Hamidiye automater og i-taxi.

Moderkort applikationer, https://www.istanbulkart.istanbul/anne-kart Det kan gøres let fra hjemmesiden ved at klikke på knappen "Anvend nu" i menuen "Online transaktioner". Eller det kan modtages fra de nærmeste foretrukne Istanbulkart-applikationscentre.

Hvis kortene går tabt eller stjæles, kan folk lukke deres Istanbulkort fra 153 Beyaz Masa og få deres nye moderkort online eller fra de nærmeste applikationscentre.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer