1000 skoler inden for erhvervsuddannelse startede

1000 skoler inden for erhvervsuddannelse startede
1000 skoler inden for erhvervsuddannelse startede

Med det nye projekt implementeret af Ministeriet for National Uddannelse ydes der støtte til 1000 faglige og tekniske anatolske gymnasier, fra grundlæggende færdigheder i tyrkisk, matematik og naturvidenskab til vedligeholdelse og reparation af skoler, bibliotek, værksted og sport.


Ministeriet for national uddannelse har føjet et nyt projekt til sine erhvervsuddannelsesprojekter. Der blev udarbejdet en omfattende supportpakke til 1000 skoler, der blev udvalgt fra faglige og tekniske anatolske gymnasier i henhold til visse kriterier. 81 tusind studerende får uddannelse i 1000 skoler i 618 provinser. Der oprettes et bibliotek for alle skoler inden for projektets anvendelsesområde, og der oprettes sportsbaner. Studerende, der studerer på disse skoler, vil blive forsynet med supportundervisningstjenester i grundlæggende færdigheder inden for tyrkisk, matematik og naturvidenskab. I denne sammenhæng udarbejder Generaldirektoratet for Måling, Vurdering og Undersøgelsestjenester supportpakker til disse skoler.

Inden for projektets omfang vil førstehjælpstræning blive givet til alle studerende, og svømning vil blive undervist til dem, der ønsker det. Alle skoler vil blive parret med anatoliske kunsthøjskoler og sportshøjskoler, og fælles kultur, kunst og sportsbegivenheder vil blive afholdt. Derudover vil museer og historiske steder blive besøgt for studerende inden for projektets anvendelsesområde. På disse skoler vil de studerende være i stand til at mødes med fremtrædende succesrige mennesker inden for områder som uddannelse, industri og industri, videnskab, kultur og kunst med regelmæssige karrieredage.

Det første møde om projektet, som udgør et af de skridt, der er taget for at mindske forskellen i succes mellem skoler, blev afholdt med videokonferencemetoden under formandskab af Mahmut Özer, viceminister for Undervisningsministeriet. Daglig leder for erhvervsuddannelse og teknisk uddannelse Kemal Varım Numanoğlu, chef for strategiafdelingen Mehmet Fatih Leblebici, generaldirektør for supporttjenester İsmail Çolak, chef for byggeri og ejendomsafdeling Umut Gür, chef for afdeling for informationsteknologi Özgür Türk, ministerkonsulenter Dr. Sevil Uygun İlikhan, Dr. Aylin Şengün Taşçı, Dr. Hayri Eren Suna og 81 provinsielle nationale uddannelsesdirektører deltog.

"Vi yder support inden for en lang række områder"

I sin erklæring om emnet påpegede minister for national uddannelse Ziya Selçuk, at de skoler, der er mest negativt påvirket af forskellen i succes mellem skoler i ungdomsuddannelsen, primært er inden for erhvervsuddannelse. Om at de har startet et vigtigt projekt, der dækker 81 erhvervsfaglige og tekniske anatolske gymnasier i 1000 provinser for at reducere denne forskel og øge kvaliteten af ​​erhvervsuddannelsen, sagde Selçuk: Vi yder support inden for en lang række områder op til et stort antal infrastrukturstøtte. Vi vil evaluere de skridt, der er taget, og udviklingen inden for projektets omfang med deltagelse af vores 81 provinsdirektører hver måned. Vi deler forbedringerne i rapporterne. Projektet vil vare i et år. Vi tilstræber at foretage alle de investeringer, der er målrettet inden for projektets omfang, og at yde support inden for dette år. Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed til vores viceminister Mahmut Özer, alle mine kolleger og 81 provinsdirektører, der støttede projektet. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer