18 2 km vejvedligeholdelse og asfaltarbejde fra Malatya Metropolitan på 353 måneder

18 tusind 2 km vejvedligeholdelse og asfaltværker fra Malatya Metropolitan på 353 måneder
18 tusind 2 km vejvedligeholdelse og asfaltværker fra Malatya Metropolitan på 353 måneder

Malatya Metropolitan Kommunes hold udførte i alt 18 km vejvedligeholdelse, reparation og asfaltarbejde i 13 distrikter på 2.353 måneder og leverede tjenester til borgere uanset centrum / landdistrikt. I henhold til erklæringen fra Malatya Metropolitan Municipality Road Maintenance and Infrastructure Coordination Department var vejarbejder i henhold til distrikterne som følger: Akçadağ 369 km, Arapgir 56 km, Arguvan 213 km, Battalgazi 191 km, Darende 149 km, Doğanşehir 262 km, Doğanyol 51 km , Hekimhan 231, Castle 38 Km, Kuluncak 109 Km, Pütürge 130 Km, Yazihan 282 Km, Yesilyurt 272 Km.


Malatya Metropolitan Municipality vejvedligeholdelse og asfalteringsteams vil fortsætte med at arbejde i nogle distrikter, mens asfaltbelægning og vejvedligeholdelse fungerer, så længe sæsonbetingede forhold tillader det. Asfaltholdene, der afslutter sæsonen med vinterforholdene, vil fortsætte deres arbejde som vedligeholdelse og reparation i den næste periode. Malatya Metropolitan Kommunes borgmester Selahattin Gürkan sagde i en erklæring, han afgav i de distrikter, hvor han nøje fulgte asfaltbelægningsarbejdet,

“21. Der vil ikke være nogen asfalterede kvarterveje i Malatya fra det XNUMX. århundrede. Uanset mening vil vi levere tjenesten til alle vores distrikter, gade for gade, kvarter for kvarter. Jeg vil gerne takke vores team for vejvedligeholdelse og infrastrukturkoordinering for deres hengivne arbejde. Især i landdistrikterne omfattede de nogle af vores kvarterer, der blev inkluderet i det næste investeringsår, ind i dette år og bragte vores borgere sammen. Ligeledes udfører vi kloakering, infrastruktur og renoveringsprocesser i mange distrikter. "Vi vil fortsætte vores arbejde med samme hastighed og beslutsomhed."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar