19 Lira Diesel og gødningsstøtte pr. Decare til Kiwi-producenter

19 Lira Diesel og gødningsstøtte pr. Decare til Kiwi-producenter
19 Lira Diesel og gødningsstøtte pr. Decare til Kiwi-producenter

Minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli deltog i Kiwi Harvest Ceremony i Yalova. Ministre Pakdemirli, Tyrkiet er i en frugtbar region og sagde, at produktion og høst udføres i fire sæsoner.


Om, at Yalova, som er en lille by med hensyn til areal men et stort navn inden for landbruget, er et mærke i mange produkter fra kiwi til prydplanter, fra frugtproduktion til grøntsager, sagde Pakdemirli: ”Faktisk er 15% af dets areal, det vil sige 119 tusind dekar, landbrugsjord. Imidlertid har vores producenter fra Yalova øget deres afgrødeproduktionsværdi med 18 gange til 7 millioner lire i de sidste 309 år ved at bruge dette landbrugsområde på den bedste og mest nøjagtige måde. Årlige Yalova tredje i Tyrkiet med produktion af prydplanter på op til 160 millioner enheder. Prydplanter giver Yalova en årlig merværdi på 450 millioner lire. Værdien af ​​animalsk produktion er på den anden side nået til 18 millioner lire, fordoblet i de sidste 2 år.

Minister Pakdemirli understregede, at de har betalt i alt 18 millioner lira i støtte og investering til Yalova i de sidste 400 år.

Tyrkiet er verdens rigeste lande inden for biodiversitet med nogen, der giver udtryk for Pakdemirli, ”Kiwi også i hundredvis af produkter, der vokser i denne region. Kiwi produktion i verden; omkring 4 millioner tons! Vores land er derimod blevet en af ​​de få producenter i verden med kiwiproduktion på et område på cirka 31 tusind decarer. I de sidste 18 år er vores kiwiproduktion steget med rekord 30 gange fra 2.500 til 74 tons. Vores Yalova, det er den første i Tyrkiet med en årlig produktion på 25 tusind tons kiwi. " Han brugte sine udtryk.

Pakdemirli sagde, at kiwiproduktionen udføres på et område på 6 300 dekar i Yalova, og at det er en indtægtskilde for 2 familier, og sagde, at landmændene fra Yalova bidrog til landets økonomi ved at eksportere kiwi for 2019 millioner dollars i 3.

Minister Pakdemirli sagde, at det digitale landbrugsmarked (DITAP), som de tog i brug i år, er et vigtigt projekt, der inkluderer mange faktorer som kontraktlig produktion, prisstabilitet, fjernelse af formidlere og reduktion af omkostninger, "For at du kan finde et marked for dit produkt til en værdipris og få belønningen for dit hårde arbejde, her opfordrer jeg alle vores producenter til at blive medlem af DITAP. " Sagde.

"VI LEVERER KIVI-PRODUKENTER DEKARA 19 LIRA AF DIESEL- OG GØDNINGSSTØTTE"

Pakdemirli erklærede, at de som ministeriet yder betydelig støtte til udviklingen af ​​kiwiproduktion og stigningen i merværdien i kiwi.

”Vi leverer i alt 19 TL dieselgødningsstøtte pr. Decare til kiwiproducenter. Derudover leverer vi 10 TL fast organisk-organisk-mineralsk gødningsstøtte pr. Decare, økologisk landbrug og god landbrugsstøtte mellem 20 og 40 TL. Vi støtter også etableringen af ​​nye haver i kiwiproduktion. Til dette formål understøtter vi 100 TL pr. Decare i haver, der er etableret med brug af standardtræer og 280 TL til brug af certificerede trætræer. Inden for rammerne af support til mindre familievirksomheder leverer vi 100 Lira pr. Decare. Ud over disse tilbyder vi også seriøse bevillingsmuligheder til forarbejdning, markedsføring og opbevaring af kiwier produceret. Indtil i dag har vi ydet 13 millioner TL-støtte til i alt 16 projekter, inklusive 29 kølerum og 8,2 forarbejdning, emballering og emballering. Derudover yder Ziraat Bank og Agricultural Credit Cooperatives finansiering til vores kiwiproducenter og sektoren med lave renteinvesteringer og erhvervslån. Derudover for at beskytte vores landmænd mod naturkatastrofer støtter vi 50% af politikken under TARSİM som staten. Hvis producenten er ung og kvinde, øger vi den politiske støttesats. "

Om, at den fortsatte F & U-indsats inden for dyrkning af kiwi i ministeriet Pakdemirli, i denne sammenhæng, sagde Tyrkiets første indfødte sorter af kiwi "İlkalt" og "Kemalbey", at kiwien var registrerede sorter.

For at forklare, at den første fase af tilskudsprogrammet til etablering af en 500 dekar kiwihave i Çınarcık-distriktet for at forbedre kiwiproduktionen, erklærede Pakdemirli, at de vil yde 1 tusind lira tilskudsstøtte til kiwihave, der skal etableres på 65 dekar.

Pakdemirli forklarede deres arbejde inden for rammerne af udviklingen af ​​frugtdyrkningsprogrammet, ”Vi vil yde 315 ungtplantningsstøtte ved at tilføje 120 dekar til de 6.000 dekar persimmonplantager, vi etablerede tidligere i efteråret. Således har vi i de sidste 4 år øget persimmonplantagerne med 435 dekar. Vi etablerer en valnødhave på et areal på 5.000 dekar med støtte fra 200 træer. Vi vil øge valnødhavearealet inden for rammerne af dette projekt til 514 dekar. Vi udvikler dyrkning af Aronia-frugten, der er kendt som en sundhedsfrugt og har en høj økonomisk værdi. Jeg håber, vi vil etablere en ny Aronya-have med fordeling af 5.100 træer. Vi etablerer et nyt jordbærfelt ved at distribuere 115 tusind jordbærplanter. Han snakkede.

Minister Pakdemirli sagde, at de vil give en ekstraindkomst på cirka 5 millioner TL til lokalbefolkningen med en investering på cirka 18 millioner TL i skovbruget i Yalova i år.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer