Tyrkiet Ataturk hologrammer til opfindelsen med den første den 29. oktober!

Tyrkiet Ataturk hologrammer til opfindelsen med den første den 29. oktober!
Tyrkiet Ataturk hologrammer til opfindelsen med den første den 29. oktober!

IMM vil underskrive en anden først. Ataturk, Tyrkiets første hologrammer, den 29. oktober aften, hovedsageligt i Istanbul, vil samle hele landet. På arrangementet, der afholdes i Haliç Congress Center med temaet "Republikken er Atatürk", læses Nutuk op fra Mustafa Kemals stemme. Fejringen udsendes live fra 5 forskellige steder med 12 kameraer og 3 droner. Broadcasten deles med hele verden fra de officielle sociale mediekonti fra borgmester İmamoğlu, İBB og İBB TV.


Istanbul Metropolitan Kommune (IMM) underskriver endnu en først efter borgmester Ekrem İmamoğlu tiltræder. 29. oktober Republikkens dag om aftenen for at mødes med Gazi Mustafa Kemal Ataturk, Tyrkiets hologram. I 97-året for republikkens grundlæggelse vil det beskytte Atatürks intellektuelle arv og samtidig tilføje en betydelig rigdom til den visuelle dimension af festlighederne.

Programmets tema, som finder sted i Haliç Congress Center med Mustafa Kemal-hologrammet, vil være "Republic Atatürk". Atatürk-hologrammet, der vises for indbyggerne i Istanbul på den forberedte platform, vil læse passager fra sit arbejde kaldet Nutuk, hvor han analyserede begivenhederne i uafhængighedskrigen og de første ti år af republikken. Programmet varer tre minutter, dette afsnit føjes kun til en fejring af intellektuel dybde, men vil også opleve sjældne øjeblikke af sin kone over hele Tyrkiet, primært i Istanbul. Gazi vil huske Mustafa Kemal Atatürk med respekt igen.

LEV MED 5 KAMERAER OG 12 DRONE PÅ 3 PUNKT

IMM fejrer også den 29. oktober i år, der er republikens sejr værdig. I det første år tiltrådte IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, fejringen, der varede i 2 dage, forlænges til 4 dage denne gang. Begivenhederne vil generelt være online og vil blive implementeret inden for rammerne af pandemiske tiltag. Mens et symfoniorkester finder sted på en scene, vil der blive afholdt lysshow og kortlægningsdemonstrationer på 4 forskellige spillesteder. 123 kameraer og 3 droner fungerer til live-udsendelse fem steder. Således vil begge sociale værdier holdes i live, og der skabes et miljø, hvor borgerne vil blive forenet og forenet omkring nationale interesser uden forskelsbehandling.

PROGRAMMET KAN FØLGES PÅ OFFICIELT REGNSKAB FOR IMM

Republic Day-festlighederne starter kl. 19.24 i Haliç Congress Center. Programmet kan ses online fra de officielle konti fra IMM-præsident, IMM og IMM TV på sociale medier. Programmet inkluderer lysshow og kortdemonstrationer på henholdsvis Golden Horn Vandtæppe, IMM Saraçhane Building, Bozdoğan Arch og Jomfrutårnet.

GULDVANDSGARDIN FØRER FARVE TIL FEJLINGER

Kortvisninger, der skal afholdes under titlerne "Republic is Courage" på Haliç Water Curtain, "Republic is Struggle" i IMM Saraçhane Building, "Republic is Freedom" i Bozdoğan Arch og "Republic is Coming" ved Jomfrutårnet, Yetkin Sewers vil blive lyttet til stemmen til.

60-PERSONS ORKEST I AFSLUTNINGEN

Programmets lys- og kortvisninger, som lukkes med 60-årsdagen for et orkester på 10 personer, gentages mellem 20.30 - 21.30 - 22.30 og 23.30 ved Golden Horn Vandtæppe, IMM Saraçhane Building, Bozdoğan Arch og Jomfrutårnet.

Hændelser varer 4 dage

I løbet af 4 dage fortsætter republikkens entusiasme med farverige forestillinger, Kuzguncuk Park, Salacak, Ortaköy og Kabataş Istanbuls himmel vil være vidne til de farverige scener, hvor strande er udstyret med lysshow.

ATATÜRKS LIV ER UDTRYKT MED TEATERET

Derudover blev en privat teatertur startet den 22. oktober for at huske historien om Atatürk og vejen, der fører til republikken med respekt. Pınar Ayhans musikalske dokumentar "Kemâl", der fortæller Mustafa Kemal Atatürks livshistorie, vises den 30. oktober. I denne periode møder værket publikum i henholdsvis Beylikdüzü, Ümraniye, Bakırköy, Sultanbeyli, Sarıyer, Küçükçekmece, Harbiye og Maltepe. Udført på scenerne i Istanbul Metropolitan, Beylikdüzü og Küçükçekmece kommuner i overensstemmelse med pandemiske forhold, udføres alle screeninger af “Kemâl” gratis.

29. OKTOBER ANTHEM RECONSTRUCTED

Den 29. oktober marts, fremført af Beylikdüzü Youth Symphony Orchestra under ledelse af IMM-præsident İmamoğlu sidste år, udføres med nye navne i år. Værket, skrevet og komponeret af Ali Altay, vil blive delt på de officielle sociale mediekonti for İmamoğlu og İBB under Republikkens dag.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer