Indenrigsministeriet 30 sammenslutninger til rekruttering af assisterende revisorer

Indenrigsministeriet 30 sammenslutninger til rekruttering af assisterende revisorer
Indenrigsministeriet 30 sammenslutninger til rekruttering af assisterende revisorer

30 ledige stillinger i klassen General Administrative Services i den centrale organisation for Ministeriet for Indre Anliggender rekrutteres til Ministeriet for Indre Anliggender Stedfortrædende revisorer for foreninger, hvor indgangsprøven (mundtlig) afholdes i Ankara mellem 08. og 11. december 2020.

INDGANG (MUNDTLIG) EKSAMENBETINGELSER


1- Opfyldelse af de betingelser, der er anført i artikel 657, afsnit A, i lov om embedsmænd nr. 48,

2- At være uddannet fra en af ​​fakulteterne for jura, statskundskab, økonomi, forretningsadministration, økonomi og administrativ videnskab, der giver mindst fire års bacheloruddannelse, eller en af ​​de indenlandske og internationale uddannelsesinstitutioner, hvis ækvivalens accepteres af de kompetente myndigheder,

3- At være under femogtredive fra den første dag i januar i det år, hvor optagelsesprøven (mundtlig) afholdes (dem født efter 01/01/1985),

4- Blandt de ansøgere, der har modtaget mindst 23 KPSS-point fra "Offentlig personaleudvælgelseseksamen KPSSP70" -typen, hvis gyldighedsperiode ikke er udløbet fra deadline for eksamensperioden (Andre kandidater med samme score som den 120. kandidat tager også optagelsesprøven).

EKSAMEN ANSØGNINGSMETODE OG STED

1- Kandidater; Af vores tjeneste http://www.icisleri.gov.tr Til "Indenrigsministeriets forening 2020-2021 Assistent Auditor Entrance (Oral) Exam Job Request Form" på eksamensansøgningslinket, der skal offentliggøres på hjemmesiden. http://www.turkiye.gov.tr De vil ansøge ved at få adgang til dem med deres e-Devlet-adgangskode på internetadressen mellem 02-06 november 2020 og udfylde dem i elektroniske miljøer. Da ansøgningerne modtages elektronisk, vil ansøgninger via mail eller personligt ikke blive accepteret.

2- Da ansøgningerne foretages med e-forvaltningsadgangskode, er kandidaterne http://www.turkiye.gov.tr Skal have en konto. For at kunne bruge den pågældende konto skal kandidaterne få en e-forvaltningsadgangskode. Kandidater vil være i stand til at få konvolutten, der indeholder deres e-forvaltningsadgangskode, ved at indsende deres ID med deres TR ID-nummer på deres personlige ansøgning fra PTT Central Directorates.

3- Kandidater, der udfylder jobanmodningsformularen elektronisk, udfylder ansøgningen uden fejl og fuldstændigt og er sikre på, at deres oplysninger er korrekte, skal trykke på knappen "Gem mine oplysninger". Ansøgninger fra kandidater, der ikke udfører denne proces, registreres ikke i systemet, og kandidater i denne situation kan ikke gøre krav på nogen rettigheder. Kandidater, der er klar over, at der er en ufuldstændighed eller fejl i deres oplysninger, skal opdatere deres oplysninger igen indtil kl. 06 den 2020. november 17 og gennemføre ansøgningsprocessen ved at klikke på knappen "Gem mine oplysninger".

4- Gradueringsoplysningerne for de kandidater, der vil ansøge om optagelsesprøve (mundtlig), kommer automatisk fra videregående uddannelsesinstitution. Kandidater, der er unøjagtige / ufuldstændige i deres information, eller som ikke har kandidatoplysninger fra videregående uddannelsesinstitution, skal markere det relevante felt i ansøgningsskemaet og indtaste deres opdaterede oplysninger manuelt, i dette tilfælde den godkendte eksamensprøve eller http://www.turkiye.gov.tr De skal uploade kandidatdokumenterne i pdf- eller jpeg-format til eksamensmodulet.

5- Kandidater, der er uddannet fra uddannelsesteorier i Tyrkiet eller i udlandet og har ligestilling med de relevante fakulteter med hensyn til den uddannelsesstatus, der kræves i reklamen, skal markere det relevante felt i fanen Uddannelsesinformation og uploade ækvivalensdokumenterne.

6- Militære oplysninger om mandlige kandidater modtages automatisk fra Ministeriet for Nationalt Forsvar, kandidater med en fejl i deres information skal markere det relevante felt, indtaste deres aktuelle information manuelt og uploade deres militære statusdokumenter i pdf- eller jpeg-format til modulet.

7- På ansøgningsstadiet for kandidaterne er ministeriets generaldirektorat for personale http://personel.icisleri.gov.tr De er forpligtet til at uploade 600 * 800 300 dpi fotografier til billedkvalitet til modulet i pdf- eller jpeg-format taget i overensstemmelse med funktionerne i afsnittet "Fotostandarder, der skal bruges i personaleidentifikationskort" på fanen "Personaleidentitetskort" på internetadressen.

8- Da systemet lukkes kl. 06 den 2020. november 17, efter at ansøgningerne er udfyldt, udskrives jobanmodningsformularen ikke efter det angivne tidspunkt. Derfor er kandidater forpligtet til at udskrive jobanmodningsformularen mellem de angivne ansøgningsdatoer inden kl. 30:17.

9- Det er obligatorisk at uploade et eller flere af de krævede dokumenter til modulet i henhold til de procedurer og principper, der er angivet i meddelelsen inden for ansøgningsperioden under indgangen (mundtlig) eksamensansøgning. Kandidater, der ikke uploader de ønskede dokumenter til systemet på ansøgningsstadiet, kan ikke gøre krav på nogen rettigheder, og ansvaret tilhører de relevante kandidater. Ansøgninger med post eller i hånden accepteres ikke, da ansøgninger modtages via forretningsanmodningsformularen i elektronisk miljø.

10- Ansøgninger, der ikke foretages behørigt og / eller til tiden, accepteres ikke.

11- Ingen meddelelse gives til ansøgere, der ikke opnår retten til at deltage i eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer